Gabri es mostra tranquil tot i les baixes importants

No hi seran Keita i Riverola, per sanció, i Martos, que segueix lesionat

Gabri es mostra tranquil tot i les baixes importantsXavier Pujol

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra visitarà demà l’Oriola, però no jugarà a l’estadi dels alacantins, sino que ho farà a Crevillent perquè a Los Arcos s’està ressembrant la gespa.

Etiquetes:

Els tricolors afrontaran el duel amb baixes importants com les de Moha Keita i Martí Riverola, per sanció, i també de Javi Martos, per lesió. Tot i aquestes absències destacades, Gabri va manifestar ahir que “són dels que han jugat més minuts, i perdre dos jugadors importants fa que hàgim de tocar coses”, i va afegir que “estic tranquil perquè tenim una plantilla molt àmplia, tots s’entrenen molt bé i qualsevol que entri ho pot fer bé perquè tenim jugadors de qualitat”.

El tècnic català també va parlar del sorteig de la prèvia de la Copa del Rei, i va manifestar que “estem centrats en la lliga, i veiem el partit lluny, però la part bona és que juguem a casa”, i sobre l’Andratx va destacar que “estan a mitja taula del grup balear de Tercera amb deu punts, veurem com van avançant aquestes jornades”.

D’altra banda, el club va confirmar que el duel del cap de setmana que ve contra el Llagostera es disputarà dissabte a les 17.00 hores a Prada de Moles.

tracking