L'Andratx, l'últim escull

L’FC Andorra s’enfrontarà als balears a l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei

L'Andratx, últim escullFCF

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra jugarà contra el CE Andratx l’eliminatòria prèvia de la Copa del Rei en el que serà l’últim obstacle abans de gaudir de la presència d’un equip de la Primera Divisió espanyola al Principat. El conjunt tricolor va ser afortunat al sorteig realitzat ahir a la Ciutat del Futbol de Las Rozas, seu de la Reial Federació Espanyola de Futbol, ja que com que la seva bola va ser la primera a sortir els homes de Gabri Garcia disputaran el partit com a locals a Prada de Moles el dia 13 de novembre (en principi a les 19.00 o 21.00 hores).

Etiquetes:

Amb el nou format de la Copa del Rei, els 20 campions territorials espanyols –l’FC Andorra participa com a campió de Catalunya– disputen una eliminatòria prèvia a partit únic, i els 10 equips restants accedeixen al quadre final del torneig del KO, on ja s’enfrontarien a un dels 16 equips de la Primera Divisió espanyola que entren a la primera eliminatòria de la Copa, tots menys el Barça, el Madrid, l’Atlètic de Madrid i el València. El sorteig estava condicionat per proximitat geogràfica i els tricolors només es podien enfrontar a l’Andratx (Illes Balears), el Fraga (Aragó) i la Peña Azagresa (Navarra).

Des de l’entitat es va destacar com a aspecte positiu el fet que el partit es disputi a casa. Així, el director esportiu del club, Jaume Nogués, va manifestar que “serà un partit complicat, però la part bona és que jugarem a casa, perquè ens feia patir una mica haver de viatjar, i més si era lluny com a les Balears, perquè perds quasi tres dies”. En aquest sentit, el president, Ferran Vilaseca, va assegurar que estan “molt contents que el partit sigui a casa perquè podrem acostar la Copa als nostres aficionats i farà que el Principat d’Andorra sigui partícip en aquest torneig”.

Sobre el rival, desè al seu grup de Tercera Divisió, Vilaseca va assenyalar que “no els coneixem en profunditat, han pujat aquest any i segur que seran perillosos perquè venen de fer una gran temporada, però tenim molta il·lusió de poder fer un bon paper a la Copa”. De la seva banda, Jaume Nogués va explicar que “no crec que siguem favorits i seria un error que l’únic que pot crear és massa confiança i que això provoqui errades”, i va afegir que “ho afrontarem amb molta il·lusió i amb ganes de passar perquè després ve un premi molt gran”.

412.000 EUROS PER A MILLORES A PRADA DE MOLES

El consell de comú d’Encamp va aprovar ahir una partida de 412.000 euros per millorar les instal·lacions de Prada de Moles, on el conjunt tricolor disputa els partits com a local des de l’arribada com a propietari al club de Gerard Piqué. La votació d’ahir va sortir endavant per unanimitat amb el suport de la majoria d’Units pel Progrés + Demòcrates per Andorra, i el dels consellers de la minoria de Liberals i del Partit Socialdemòcrata + Independents. Les reformes que es duran a terme a l’estadi encampadà tenen a veure amb diferents aspectes, com ara la creació d’una zona de bar i restauració, i l’adequació de vestidors. A més, també hi haurà treballs per fer una llosa pensant en una futura ampliació de les graderies de Prada de Moles, que actualment té una capacitat de 1.200 espectadors. Per últim, també hi haurà millores respecte a l’enllumenat del camp. Les obres van ser adjudicades a l’empresa Pidasa, però encara no s’ha establert quan començaran.

tracking