EUROCUP

Visita complicada per estrenar-se

El MoraBanc s’enfronta a la Virtus de Bolonya, invicta a Europa, cercant el primer triomf a fora

Visita complicada per estrenar-seMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra visita aquesta tarda una de les pistes clàssiques i mítiques del bàsquet europeu, el Paladozza de Bolonya, on els tricolors s’enfrontaran al Segafredo Virtus Bolonya, campió d’Europa en dues ocasions, que enguany disputa l’Eurocup després de proclamar-se l’any passat vencedor de la Lliga de Campions de la FIBA. El conjunt italià s’ha reforçat aquest estiu amb noms potents, com el base Milos Teodosic o l’escorta Stefan Markovic, tots ells dirigits per l’exjugador, entre d’altres, de Barça i Madrid Sasha Djordjevic.

Els italians lideren el grup A de l’Eurocup després de superar a domicili el Ratiopharm Ulm (79-92) i a casa el Maccabi Rishon LeZion (96-77), i el MoraBanc Andorra es trobarà al davant “un equip molt físic i complet, en què destaca Teodosic, que té qualitat d’Eurolliga”, segons va assegurar ahir l’entrenador ajudant dels tricolors, Paco Vázquez. A més, el balear va afirmar que “ells estan fets per jugar la final de l’Eurocup i guanyar aquí seria molt important, hem d’anar partit a partit i aquesta serà una bona peça per intentar refer-nos de la derrota a l’ACB”. Els tricolors han perdut els quatre partits que han disputat a domicili i, en aquest sentit, Vázquez va assenyalar que “hem competit a fora en alguns duels, però ens falta una mica més per intentar guanyar”, i va afegir que “seria un lloc molt bo per a nosaltres per demostrar que no tan sols podem guanyar fora de casa”.

Més enllà del cos tècnic, aquest sentiment també està present al vestidor, i Nacho Llovet va declarar durant la prèvia del partit que “hem de fer un molt bon partit, en la línia dels matxs de casa. És un repte molt difícil, però ens motiva i ho intentarem”. Tot i les tres derrotes a domicili, l’equip ha competit i han estat desconnexions puntuals les que han fet que perdi els partits. En aquest sentit, el jugador català va manifestar que “de vegades ens frustrem quan errem ofensivament, i tenim petites desconnexions que amb el nivell de l’ACB i l’Eurocup ens penalitzen molt. Hem d’aprendre de les errades, estar concentrats i mantenir-nos units com a grup”.

Ibon Navarro tindrà per a aquest matx la baixa del pivot Dejan Musli, que segueix arrossegant problemes físics en una costella i no podrà jugar.

LES PROTESTES NO IMPEDEIXEN QUE EL MORABANC VIATGI

L’aeroport del Prat de Barcelona va ser l’epicentre de les protestes ahir a Catalunya a causa de la sentència contra els líders independentistes, però no van impedir que el MoraBanc viatgés amb normalitat a terres italianes. Els tricolors van agafar el vol al migdia i a la tarda van fer una sessió d’entrenament al Paladozza de Bolonya.

tracking