el vestidor

“Ens ha de servir de lliçó”

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va encarar molt seriós la reflexió post partit

“Ens ha de servir de lliçó”ACB PHOTO

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El tècnic del MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, va encarar molt seriós la reflexió post partit. Navarro va explicar que"hi ha hagut dos partits diferents. Al primer i tercer quart hem sabut competir, tot i els problemes, i hem tingut encert en el tir exterior". En canvi, va afegir, "al segon i darrer quart, al desencert s'hi han afegit algunes pèrdues no forçades incomprensibles i ximples que ens acaben penalitzant massa". Navarro va explicar que "el Gran Canària ha fet un partit molt seriós" i que "quan hem sabut interpretar la seva proposta hem estat capaços de fer el nostre joc i anotar, però ens hem acabat estavellant". L'equip de Katsikaris va saber curtcircuitar la circulació de la pilota del MoraBanc i "no ens han deixat generar moltes passades perquè han limitat el joc del pick and roll al 2 contra 2”. Malgrat tot, el tècnic vitorià va subratllar que "no hem fet un mal partit a nivell defensiu, però la realitat és que hem encaixat 80 punts I ens ha de servir de lliçó". A més va reconèixer que "no em sorprèn el tema de les pèrdues perquè, malauradament ho arrosseguem des del principi". En aquest sentit va afirmar que tot plegat “forma part del procés d'encaixar les peces i d’haver de millorar”.

EL RIVAL

“ERA UN PARTIT QUE HAVÍEM DE GUANYAR”

L'entrenador de l’Herbalife Gran Canària, Fotis Katsikaris, estava satisfet per haver assolit la primera victòria al recinte de Siete Palmas. El tècnic grec es va felicitar perquè el seu equip va fer el pas endavant que demanava en defensa i en atac fins al punt d’assegurar que la seva defensa “pot convertir-se en una de les millors de la Lliga”. El tècnic de l’equip canari va exposar que “era un partit que s’havia de guanyar” i que “el físic i la defensa” del MoraBanc han estat el motius pels quals els va costar entrar al primer quart.

ELS JUGADORS

Moussa Diagne, pivot del MoraBanc

“HA FALTAT CONCENTRACIÓ”

El pivot senegalès va reconèixer que "ens ha faltat estar més concentrats". Per a Moussa, l'equip "ha de ser conscient que 20 minuts no són suficients si es vol guanyar fora de casa". Diagne va afegir que "queda molt de marge per poder millorar".

Tyson Pérez, Aler-pivot del MoraBanc

“HEM DE SER CONSTANTS”

L'aler-pivot d'origen dominicà va ser una de les poques bones notícies amb la seva actuació. "Ens hem desconnectat en moments clau i això ens fa perdre el fil I el ritme de joc" va afirmar. "Hem de ser constants", sobretot fora de casa", va cloure.

tracking