Un MoraBanc Andorra irregular perd a Gran Canària (80 a 67)

Un Beqa Burjanadze inspirat (20 punts) lidera el triomf canari contra el seu exequip, que segueix sense convèncer fora de casa

Un MoraBanc Andorra irregular perd a Gran Canària (80 a 67)

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha sumat aquest migdia la segona derrota a la Lliga Endesa a la pista de l'Herbalife Gran Canària. El conjunt dirigit per Ibon Navarro s'ha mostrat massa irregular novament lluny del Poliesportiu i s'ha quedat sense opcions de sumar la primera victòria com a visitant de la temporada. El conjunt canari, de la seva banda, s'ha estrenat a casa i, després d'un mal inici de curs, ha assolit el segon triomf de la temporada, amb l'ex-jugador del MoraBanc, Beqa Burjanadze, com a clar líder (20 punts). El georgià ha agafat especial protagonisme al darrer quart, al qual s'arribava amb una diferència mínima de 2 punts (54 a 52), però el parcial ha estat molt favorable als locals (26 a 15), que s'han acabat emportant el partit per un còmode 80 a 67. Jeremy Senglin, amb 14 punts, ha estat el més destacat del conjunt del Principat.

El MoraBanc rebrà el dissabte vinent al San Pablo Burgos, que encara no ha perdut cap partit dels quatre que ha disputat.

tracking