ACB LLIGA ENDESA

A estrenar-se fora

Després de les victòries davant del Barça i el Ratiopharm, el MoraBanc vol aconseguir la primera victòria lluny del Poliesportiu

El MoraBanc perd a Mònaco per 82 a 66Twitter Morabanc Andorra

Creat:

Actualitzat:

Amb el dipòsit ben carregat de confiança, el MoraBanc Andorra disposa aquest migdia (13.00 h hora andorrana) d’una bona revàlida per anotar-se la primera victòria del curs lluny del Poliesportiu. El recinte de Siete Palmas i el rival, l’Herbalife Gran Canària, acostuma a esdevenir en enemic aspre i més tenint en compte que els grocs busquen idèntic botí. En el cas dels de Fotis Katsikaris, aconseguir estrenar-se al Gran Canària Arena després d’assaborir el primer triomf de la temporada a Manresa i de manera taquicàrdica.

El tècnic adjunt del MoraBanc Andorra, David Eudal, va comentar abans de marxar cap a Gran Canària que l’Herbalife “té excel·lents jugadors, de molta qualitat, i una plantilla dissenyada per disputar la Eurocup tot i que, al final, van quedar fora”. Eudal va subratllar que “sempre ens ha costat jugar allà” i va deixar clar que la dura derrota de l’any passat no serveix de referència, ja que els dos equips han canviat molt. El tècnic andorrà va afirmar que l’equip “intentarà ser molt intens i mantenir el ritme de joc el màxim de temps possible”. En aquest sentit, Eudal va completar que “davant el Ratiopharm Ulm va estar bé 25 minuts i és molt, però volem que s’allargui més”. L’entrenador adjunt espera el millor Herbalife Gran Canària i que els claretians “intentaran imposar un ritme de joc alt. Encara s’estan coneixent i aniran cap amunt”. “Hem de ser nosaltres mateixos”, va rematar.

El partit també viurà el retorn de Clevin Hannah a Siete Palmas i els retrobaments amb Shurna i Burjanadze, ara a les files canàries. Finalment, qui no serà present en l’expedició tricolor és Dejan Musli. El pivot serbi encara fa treball específic per la fissura a les costelles que pateix i, tot i que Ibon Navarro va cridar Aaron Guzmán a exercitar-se amb el primer equip, el jove pivot andorrà no s’ha desplaçat a Gran Canària.

Rabaseda, dubte al ‘Granca’

L’entrenador dels canaris, Fotis Katsikaris, va demanar al seu equip “un pas més, tant en defensa com en atac” pel partit d’avui amb el MoraBanc Andorra. Etiqueta d’“equip diferent” els tricolors i va accentuar que el Granca haurà d’estar “molt concentrat” i “fer pressió” per tal que els de Navarro no puguin “moure la pilota com vulguin”. El recentment campió del món amb Espanya, Xavi Rabaseda, és dubte per enfrontar-se al MoraBanc, adolorit encara per un cop però, en cas de rebre el vistiplau dels serveis mèdics, podria entrar en la rotació.

NOMÉS UNA VICTÒRIA EN SIS VISITES AL GRAN CANÀRIA ARENA

El Gran Canaria Arena no acostuma a portar bons records al MoraBanc Andorra. Des que l’equip tricolor va assolir l’ACB per primer cop s’ha visitat la pista de Siete Palmas sis vegades, amb només una victòria, a la temporada 16-17, i cinc derrotes. Especialment feridora va ser la del curs passat (106-80), amb Hannah vestit de groc, en un partit en què el MoraBanc va quedar esborrat gairebé des de l’inici. Aquesta temporada, a més, es viurà el retrobament amb John Shurna i Beqa Burjanadze, ara a les files del conjunt canari.

tracking