Motociclisme

Xavi Cardelús no competirà al Mundial de Moto2 l'any vinent

El pilot encara no té tancat un equip per al 2020 però l’opció més probable és córrer de nou a l’Europeu

Xavi Cardelús no competirà al Mundial de Moto2 l'any vinentÁNGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús no competirà al Campionat del Món de Moto2 el 2020. L’Ángel Nieto Team va anunciar dimarts el segon integrant del seu equip per al 2020, el malaisi Hafizh Syahrin, que acompanyarà el valencià Aron Canet (segon a la classificació general de Moto3), anunciat l’agost passat. Per tant, el pilot del Principat ja no tindrà lloc al seu equip d’enguany, però a més sap segur que no continuarà al Mundial en cap altre equip. “La meva idea és fer un pas enrere per després fer-ne dos endavant”, va explicar al Diari l’andorrà, que té clar que vol tornar al Campionat del Món en un futur. De moment, però, encara no té tancat un equip de cara a la temporada vinent, tot i que sí que té diverses opcions damunt de la taula i el més probable a hores d’ara és que torni a l’Europeu.

Cardelús no ha pogut ser del tot competitiu fins ara en la seva experiència mundialista, quedant en totes les sessions a més de dos segons dels més ràpids. Per tant, aquest moviment té com a motivació agafar confiança damunt de la moto per reduir aquestes distàncies a la pista per, en un futur, tornar al Campionat del Món. Això sí, aquest retorn es donaria després de mostrar bons resultats al circuit continental, que permetrien donar unes garanties a la màxima categoria posteriorment.

Ara, però, el pilot del Principat se centra en les quatre curses que resten aquesta temporada: les tres de la gira per l’Àsia i Oceania (Japó, Austràlia i Malàisia), i la dar­rera, a València, el 17 de novembre. Dimarts vinent marxa cap al país nipó, en el qual espera millorar les sensacions respecte del darrer Gran Premi de Tailàndia, on no va poder acabar la cursa després d’una sèrie d’errades pròpies.

tracking