Ibon Navarro

“Estic molt orgullós de l'equip”

“Estic molt orgullós de l'equip”Fernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entrenador del Bàsquet Club MoraBanc Andorra, Ibon Navarro, era la imatge de la satisfacció. Tot i ser sempre un tipus estoic i serè, el tècnic no podia amagar el seu estat després d’haver aconseguit un triomf tan important. “Si Delaney hagués convertit el llançament i haguéssim perdut el partit faria la mateixa valoració. va començar exposant. “Estic molt orgullós d’aquest equip i, per fi, han entès com volem jugar. Espero que no sigui un fet aïllat i segueixin demostrant que així es com he volgut jugar des del primer dia”, va indicar.

Navarro va posar l’accent en la prèvia a la necessitat de millorar el ritme de joc i contenir les pèrdues de pilota. “El ritme sí l’hem corregit però el tema de les pilotes perdudes, no”. “Això, sí”, va afegir, “hem de tenir en compte contra qui estàvem jugant, un dels equips més en forma d’Europa”. L’equip va capturar 35 rebots, 18 ofensius i, en aquest sentit, l’entrenador vitorià va recordar que “des del 20 d’agost aquest equip està pensat per ser molt bon en el rebot ofensiu”. Navarro va rematar assegurant que “ara hem de tocar de peus a terra i hem de seguir millorant perquè això és molt llarg i demà ja hem de pensar en el Ulm i l’Eurocup”.”

EL RIVAL

“El MoraBanc ha tingut més desig de guanyar” SVESTISLAV PESIC. L'entrenador del FC Barcelona va aparèixer per la sala de premsa després d’haver-se tancat al vestidor amb els seus jugadors. Visiblement enfadat, Pesic va comentar que el MoraBanc Andorra “ha tingut des del primer minut més desig de guanyar que nosaltres”. A més va deixar clar que “en cas d’haver guanyat el partit no ho hauríem merescut”. Pesic no entenia “com un equip que té gairebé un 70% d’encert en tirs de 2 no guanya” i que si el rival “et dobla en rebot ofensiu i perds 23 pilotes és difícil guanyar”.

tracking