ACB Lliga Endesa

Molt a guanyar

El MoraBanc Andorra, en ple procés de creixement i amb el dubte de Musli, afronta una de les proves més exigents del curs

El MoraBanc perd a Mònaco per 82 a 66Twitter Morabanc Andorra

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ibon Navarro esbufegava i deixava entreveure un somriure delator. “Defectes del Barça? Ara mateix em costa trobar-ne.” I és que el grup de Svestislav Pesic s’ha confeccionat per aspirar a tot, per reconquerir l’arca perduda, l’Eurolliga, i per gestionar Lliga Endesa i competició continental, no només sense dir ni piu i amb tota la naturalitat del món, sinó amb l’obligació de guanyar fins i tot als entrenaments. Per tot plegat, una imponent plantilla amb Mirotic, Claver, Oriola, Tomic o Higgins converteixen el Barça en el rival més exigent però alhora en una oportunitat per al MoraBanc Andorra per treure el cap i donar un cop d’efecte.

Durant la pretemporada, almenys, els tricolors van demostrar que imbatibles no són i aquí és on els de Navarro han de mirar de trobar la kryptonita blaugrana. “Tothom parla del Barça, del seu nivell i dels seus fitxatges. Juguem contra l’equip de moda a Europa i això ens exigirà fer un partit pràcticament perfecte”, va exposar Ibon Navarro. En aquest sentit, el tècnic vitorià va considerar que “mentalment, preparar-te per a un partit així és fàcil perquè el Barça ens demanarà estar al nostre millor nivell”. Per intentar arribar i mostrar aquesta millor cara, el MoraBanc Andorra, segons va apuntar el seu tècnic, ha de corregir, les evitables pèrdues de pilota i augmentar el ritme de joc. “Si davant de rivals tan forts ens desconnectem estem morts” va subratllar l’entrenador tricolor. Per part seva, Clevin Hannah va explicar que l’equip “està en procés de millora i per això és un moment difícil. El Barça és un gran repte per a nosaltres”. El base també va comentar que es treballa per tenir millor circulació de pilota.

Musli, seriós dubte

El MoraBanc podria perdre per al partit d’avui una de les peces que han de donar aire a Diagne i aportar energia a la pintura. Dejan Musli pateix un fort cop a les costelles que fins i tot li provoca problemes per fer vida normal. Fins a l’escalfament previ staff tècnic i serveis mèdics no decidiran si el pivot serbi entrarà, definitivament, al roster. La seva presència en la rotació, doncs, sembla complicada.

RETROBADA

Visita a Andorra de Hierrezuelo, l’àrbitre del “campo atrás” El partit davant del Barça tindrà un component motivador per l’aficionat tricolor que anirà més enllà del desig de superar un transatlàntic com l’equip blaugrana. L’àrbitre de l’arxiconegut “campo atrás”, Daniel Hierrezuelo, dirigirà un partit del MoraBanc al Poliesportiu per primera vegada des del recordat incident. Va ser al febrer del 2017 quan els àrbitres no van xiular un camp enrere flagrant de Llull que va afavorir que el Madrid forcés la pròrroga i deixés l’equip andorrà sense semifinals de Copa del Rei.

tracking