Curses de muntanya

Imma Parrilla acaba en 16è lloc a la Sky Pirineu a Bagà

Sintu Vives va cloure en 50a posició i David Méndez va abandonar

Imma Parrilla acaba en 16è lloc a la Sky Pirineu a BagàFAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Imma Parrilla va finalitzar en 16a posició a la Sky Pirineu, última prova de les Migurun Skyrunner World Series. Parrilla va ser la millor andorrana i va quedar-se a tocar del Top-15 a una cursa que comptava amb una gran participació. La corredora va cloure els 37 quilòmetres i 2.575 metres de desnivell amb un temps de 5 h 01’43”, a gairebé una hora de la vencedora, la basca Ainhoa Sanz. El segon lloc va ser per a Holly Page, i tercera, Gisela Carrión.

En categoria masculina, Sintu Vives va finalitzar la cursa en 50è lloc amb un temps final de 4 h 11’28”, i David Méndez va abandonar. La victòria va ser per a Jan Margarit, seguit per Stian Angermund-Vik i Oriol Cardona. Les cites regulars de la Copa del Món ja han acabat, i el 19 d’octubre es faran les finals a Itàlia, on ja tenen el seu bitllet Marc i Òscar Casal.

D’altra banda, avui se celebra uana nova cita de la Copa d’Andorra de Curses de Muntanya amb la celebració de la Vertical Vallnord, que tindrà 3,5 quilòmetres i un desnivell positiu de 1.020 metres.

tracking