Motociclisme

Cardelús sortirà penúltim al Gran Premi de Tailàndia

Xavi Cardelús sortirà en 31a posició a la cursa de Moto2 del Gran Premi de Tailàndia, que se celebra al Circuit de Buriram aquest cap de setmana. La jornada d’ahir va estar marcada per la pluja, que va obligar a escurçar totes les sessions d’entrenaments lliures i qualificatoris.

Un cop l’aigua va donar treva, els pilots van poder rodar, i Cardelús va tancar l’actuació amb un millor temps d’1’37”647 que li va valer la 31a i penúltima posició de la categoria.

Després de la qualificació, el jove pilot va manifestar que “el balanç d’aquesta segona jornada d’entrenaments és força positiu perquè hem tornat a fer un pas endavant significatiu en els reglatges de la moto i això s’ha vist reflectit en els meus temps”. A més, Cardelús va afegir que “demà [avui] caldrà estar pendents de la meteorologia, però el que està clar és que podem fer una bona cursa”.

La carrera de Moto2 arrencarà a les 7.20 hores (hora andorrana) i la de MotoGP, on Marc Márquez pot ser campió, ho farà a partir de les 9.00 hores.