L'FC Andorra vol allargar la dinàmica

Els tricolors visiten l’Atlètic Llevant, que ha tingut un inici de lliga irregular

L'FC Andorra vol allargar la dinàmicaXAVIER PUJOL

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra s’enfronta aquesta tarda (19.00 hores) a l’Atlètic Llevant a la Ciutat Esportiva de Buñol al duel corresponent a la setena jornada de la Segona Divisió B. Els tricolors van viatjar ahir al matí cap a terres valencianes, i a la tarda van exercitar-se a les instal·lacions del conjunt granota.

Etiquetes:

Per a aquest matx, Gabri va endur-se 20 jugadors, i destaca el retorn de Fede Bessone després d’haver superat la seva lesió. A més, també va viatjar el tercer porter Diego Huesca, i no ho van fer noms com Pinga, encara en procés d’adaptació, o Iker Goujón, tot i que aquesta setmana ja s’ha entrenat amb els seus companys. Si no hi ha novetats d’última hora, l’alineació de Gabri Garcia serà força similar a la dels últims duels, en què els tricolors han aconseguit quatre victòries i un empat.

Sobre el matx d’aquesta tarda, Gabri va destacar que “ells no han començat bé, però crec que haurien de dur més punts dels que tenen, ja que contra el Barça B i Vila-real B van merèixer més”, i va afegir que “per part nostra, volem seguir en la línia de mantenir la porteria a zero i anar sumant a poc a poc”. Sobre les claus per intentar sumar el triomf, el tècnic va assegurar que “hem de ser nosaltres mateixos i estar concentrats, perquè als partits en què ho hem estat no hem patit. Hem de seguir en la mateixa línia, treure el màxim possible la pilota al Llevant, i fer el que ens està funcionant bé fins ara”.

Pel que fa a l’equip de Luís García Tevenet, Blas Alonso i Georgi es perdran el matx per lesió, i Toni Herrero per estar present amb la selecció espanyola sub-19.

tracking