“Sense energia, no competim”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El retrobament amb l’Eurocup va ser més amarg del que es podia esperar i la feridora derrota al Louis II davant el Mònaco va deixar un pòsit amarg i de preocupació a Ibon Navarro. L’equip no va semblar tenir opcions en cap moment i el tècnic tricolor va subratllar que “hem pagat una primera part fluixa en l’encert i això ens treu energia”. En aquest punt es va sentir l’Ibon més crític, ja que va destacar que “podem fallar, podem tenir errades, però si perdem l’energia no podrem competir”, va lamentar. Navarro va indicar que “avui [per ahir] era un dia exigent, perquè el Mònaco t’obliga, però està clar que no hem respost”.

L’entrenador vitorià va explicar que “al tercer quart hem sortit d’una altra manera i hem pogut convertir algun dels tirs oberts que havíem fallat a la primera part”. En aquest sentit, Navarro va veure un raig de llum. “Això ens ha permès entrar al partit, apropar-nos al marcador, però un llançament fallat, una pèrdua, un servei de fons on no hem estat encertats ens ha portat a no poder reaccionar”.

Pel que fa al futur més immediat, el tècnic tricolor va deixar molt clar que “hem de seguir, tenim molt marge de millora”, però, en qualsevol cas, té molt clar on es troba un dels punts més febles del grup. “Hem d’intentar que les errades no ens afectin tant”, va cloure. Diumenge torna la Lliga ACB i serà el potent Barça de Mirotic qui visiti el Poliesportiu.

JUGADORS

Dejan Todorovic, Aler del MoraBanc Andorra “No hem sabut entrar-hi” L’aler serbi va ser el màxim anotador de l’equip i va manifestar que el Mònaco “és un equip molt físic, amb bons jugadors”. Tot i això va reconèixer que “hem tingut moments per poder entrar al partit però hem tingut mala sort”. A més, va comentar, “no hem estat bé en el rebot defensiu”.

tracking