Natació

Les medalles de Montenegro, el zenit d'un any molt positiu

Hocine Haciane s’incorpora, per un any, a la direcció tècnica de la FAN

Les medalles de Montenegro, el zenit d'un any molt positiuI. A. C.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les medalles aconseguides als Jocs dels Petits Estats de Montengro ocupen, evidentment, un lloc privilegiat en el balanç de la temporada que va presentar ahir la Federació Andorrana de Natació (FAN). A la gran fita assolida a Pogdorica, l’or de Nàdia Tudó en els 100 metres braça, es van unir cinc bronzes, dos seus, dos més de Mònica Ramírez i el de Bernat Lomero. “Sens dubte un moment de glòria i d’eufòria”, va recordar el director tècnic, Xavier Torrallardona, qui va afegir que, tot i confiar en la delegació, els dels Jocs dels Petits Estats van ser uns resultats “inesperats”.

El director tècnic de la FAN va reconèixer que ara s’està en disposició de poder competir amb països més importants “i poder sortir de la cua de les seleccions que participen als Jocs dels Petits Estats”. En aquest sentit, Andorra 2021 segueix a l’horitzó i l’exigència serà màxima. Durant la temporada, en total, s’han assolit més de 50 rècords d’Andorra en piscina de 25 metres durant la temporada i més de 40 en piscina de 50.

D’altra banda, la FAN va confirmar la incorporació per un any d’Hocine Haciane com a membre de la direcció esportiva. L’exnedador ja va acompanyar la delegació andorrana a Bakú.

tracking