Motociclisme

Cardelús sortirà des de la 29a posició a MotorLand

Cardelús sortirà des de la 29a posició a MotorLandÁNGEL NIETO TEAM

Xavi Cardelús sortirà des de la 29a posició de la graella en el Gran Premi de l’Aragó de Moto2 que es disputa avui (14.30 h) a MotorLand. El pilot del Principat va millorar notablement els seus registres respecte a divendres, i ha arribat a rebaixar el seu millor temps en 7 dècimes. L’andorrà va marcar un 1’54’’913 a la quarta de les vuit voltes que va completar en l’entrenament classificactori, que el va situar a 2’’7 del més ràpid de la categoria a Alcanyís, el català Àlex Márquez.

Cardelús es va mostrar satisfet amb la millora en els seus registres, tot i que acceptava que encara hi havia marge respecte als seus immediats rivals. “He vist que puc fer una o dues voltes força ràpides i al nivell dels meus rivals, però em falta una mica de ritme”, assenyalava el de l’Ángel Nieto Team.

Respecte a la cursa d’avui, va remarcar que el tram inicial serà vital. “Si surto bé i puc estar amb els meus rivals al principi, estic convençut que podré fer una bona cursa. El primer terç serà molt important”, indicava.

En MotoGP, el líder indiscutible del Mundial, Marc Márquez, sortirà primer, mentre Maverick Viñales ho farà des del tercer lloc.