Defensa i concentració, aspectes a millorar del MoraBanc Andorra

Dejan Todorovic creu que l’equip encara té marge de millora un cop baixi la càrrega física

Defensa i concentració, aspectes a millorar del MoraBanc AndorraMARTÍN IMATGE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va tancar amb derrota la pretemporada. A menys d’una setmana per a l’estrena de oficial, l’aler Dejan Todorovic va explicar que “contra el Saragossa vam tenir el partit guanyat fins als dos o tres últims minuts, però el problema va ser a la primera part quan no vam tenir la mateixa concentració”. Per al serbi, “va haver-hi minuts en què vam jugar molt bé, i també d’altres en què hem de millorar un munt de coses, ara és el moment de fer-ho i encara tenim uns dies”.

Etiquetes:

Precisament sobre els aspectes en què l’equip encara pot millorar, Todorovic va destacar que “la falta de concentració i la defensa en alguns moments del partit”, i va afegir que “crec que en aquests moments amb el cansament i la càrrega d’entrenaments ens passa, però és normal per ser pretemporada. Quan baixi aquesta càrrega i recuperem la musculatura, crec que es notarà, i contra el València Basket ja ho podrem veure”. Per últim, i en l’aspecte individual, l’aler va assenyalar que “estic bé físicament, la veritat és que he tingut un estiu dur i vaig fer molta feina, ara em trobo bé i dijous espero estar molt millor”.

De la seva banda, el president del club, Gorka Aixàs, va declarar que “és difícil treure conclusions pels resultats, però el bo és la feina que estem fent. L’equip arriba a punt per poder competir, i tot i la dificultat de l’estrena, crec que arribem prou preparats, i estem contents de com ha anat la pretemporada”.

Ford, nou vehicle oficial

El club va presentar ahir un acord de patrocini amb Auto-Selecció, conscesionari Ford, perquè aquesta marca es converteixi en el vehicle oficial de l’entitat tres anys. Aixàs va manifestar que “és un abans i un després per al club ja que representa que una marca mundialment coneguda aposta per la nostra entitat”, mentre que des d’Auto-Selecció, el director Ferran Font va declarar que “estem molt contents i treballar amb el MoraBanc Andorra és una oportunitat per créixer”.

PRESENTADA LA LLIGA ENDESA A MADRID

El WiZink Center de Madrid va acollir ahir la presentació oficial de la Lliga Endesa 2019-2020, amb la presència de representants dels 18 equips del campionat. Pel que fa al MoraBanc Andorra, l’escollit va ser Moussa Diagne, que va seguir amb la seva particular guerra amb un dels presentadors de l’acte, David Broncano.

tracking