DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA DIARI D'ANDORRA
DIARI TV MUSIK
Futbol

L'FC Andorra assoleix la tercera victòria seguida contra l'Ejea

Els de Gabri Garcia completen una gran segona part, amb gols de Forgas, Musa i Casadesús, i pugen al segon lloc provisional de la taula (3 a 0)
Els jugadors de l'Andorra celebren el triomf d'avui al vestidor.

FCA
Actualitzada 15/09/2019 a les 17:03
L'FC Andorra continua en estat de gràcia. Aquest matí ha assolit la tercera victòria consecutiva davant l'Ejea a Prada de Moles, amb la qual s'ha situat en la segona posició de la classificació a falta de la disputa de cinc partits més del grup 3 de Segona B. Després d'arribar al descans amb un 0 a 0 al marcador, els de Gabri Garcia han completat una gran segona part, que ha arrencat amb el gol d'Ernest Forgas. Musa Sidibé ha posat el 2 a 0 de la tranquil·litat pocs minuts després i quan quedava menys de 10 minuts per a la conclusió del partit, Víctor Casadesús, en una de les primeres pilotes que ha tocat com a jugador tricolor, ha fet el 3 a 0 definitiu.
Amb les victòries davant el Badalona, el Nàstic de Tarragona i el Ejea, el conjunt tricolor suma 9 punts, i està a tres del líder, el fins ara intractable Vila-real B.