L'FC Andorra assoleix la tercera victòria seguida contra l'Ejea

Els de Gabri Garcia completen una gran segona part, amb gols de Forgas, Musa i Casadesús, i pugen al segon lloc provisional de la taula (3 a 0)

L'FC Andorra assoleix la tercera victòria seguida contra l'EjeaFCA

L'FC Andorra continua en estat de gràcia. Aquest matí ha assolit la tercera victòria consecutiva davant l'Ejea a Prada de Moles, amb la quals'ha situat en la segona posició de la classificació a falta de la disputa de cinc partits més del grup 3 de Segona B. Després d'arribar al descans amb un 0 a 0 al marcador, els de Gabri Garcia han completat una gran segona part, que ha arrencat amb el gol d'Ernest Forgas. Musa Sidibé ha posat el 2 a 0 de la tranquil·litat pocs minuts després i quan quedava menys de 10 minuts per a la conclusió del partit, Víctor Casadesús, en una de les primeres pilotes que ha tocat com a jugador tricolor, ha fet el 3 a 0 definitiu.

Amb les victòries davant el Badalona, el Nàstic de Tarragona i el Ejea, el conjunt tricolor suma 9 punts, i està a tres del líder, el fins ara intractable Vila-real B.