El MoraBanc, sense descans, viatja a Pau per a un nou test

Els d’Ibon Navarro s’enfronten a un rival clàssic de la pretemporada

El MoraBanc, sense descans, viatja a Pau per a un nou testBCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Ni temps per lamentar-se, ni gairebé per refer-se físicament. El MoraBanc Andorra afronta avui mateix (20 h) un nou partit de pretemporada, només dos dies després de la desfeta agònica contra el Barça a Badalona a la final de la Lliga Catalana. Serà el tercer dels quatre enfrontaments previstos per a aquesta setmana. En aquest cas, l’equip jugarà a la pista del Pau-Lacq-Orthez, un rival clàssic de la pretemporada. “Estem treballant molt. Aquesta setmana tenim quatre amistosos que ens serviran per arribar al màxim quan comenci la lliga, que és el que val”, va comentar el capità del MoraBanc abans d’iniciar el viatge cap a Pau.

Etiquetes:

L’andorrà també va assegurar que aquest test d’avui serà un “entrenament de molta exigència”, recordant que es tracta d’un rival que juga competició europea. “És un equip que t’exigeix molt, és dur i segur que aquest partit a França ens anirà bé”, va afegir Colom.

Sobre com es troba personalment en aquesta pretemporada, el base va explicar que pensa “que és l’any que he arribat millor físicament”. A més, va assenyalar que cada vegada s’adapta més a les exigències de l’equip i “intento aportar sempre, ser valent i aprofitar els minuts que tingui”.

tracking