Futbol

Una trucada de Piqué, clau en el fitxatge de Víctor Casadesús

El nou davanter de l’Andorra assegura que parlar amb el propietari del club li va transmetre il·lusió

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va celebrar ahir el Media Day i com a fitxatge estrella de l’estiu, el més demanat va ser Víctor Casadesús. El nou jugador tricolor, que compta amb una llarga i destacada experiència tant a primera divisió, especialment amb el Llevant, com a segona divisió A, va assegurar que parlar amb Gerard Piqué a l’hora de tancar la seva arribada a terres andorranes va ser un punt important per decidir-se a venir. “Vaig xerrar amb ell i transmet una il·lusió increïble. Vam estar parlant i coneix jugadors de segona B que jo no coneixia. Està molt ficat i molt involucrat. Que et telefoni ell és un plus i agrada”, va descriure el jugador.

El mallorquí, igual que els seus companys, també va ser prudent a l’hora de parlar dels objectius de cara a aquesta temporada i va assenyalar que “és molt precipitat parlar de pujar. Hem d’anar partit a partit. Jo he estat en equips de segona l’objectiu dels quals era pujar i al final hem estat a punt de baixar”. Amb tot, Casadesús veu que hi ha un grup que “podem fer coses importants”, tot i que va puntualitzar que s’ha d’anar “a poc a poc”. A més, va destacar el gran ambient que hi ha dins del vestidor. “És molt important”, va comentar.

Sobre el paper que tindrà en l’esquema de Gabri Garcia, el davanter va mostrar ambició per guanyar-se un lloc en l’onze inicial, el qual creu que haurà de lluitar tot i venir amb la condició de jugador amb experiència. “És clar que van mostrar molt interès per mi i sé que he de ser important, sé que he jugat molts partits en categories superiors però després ho has de demostrar al camp. Vaig veure el partit de l’altre dia contra el Nàstic i vaig pensar que serà complicat entrar a l’onze inicial. Hi ha molta competència i l’equip està molt bé i ho hauré de fer bé per jugar”, va exposar el balear, que va descriure el darrer matx a Tarragona com “un partit increïble”, i va afegir que “feia temps que no veia jugar tant bé a futbol”.

Retirar-se a Andorra?

Casadesús, de 34 anys, està enfilant el tram final de la temporada i no nega una possible retirada a l’Andorra, malgrat que encara és aviat per parlar d’això. “No descarto ni seguir jugant ni retirar-me aquí. He signat per a dos anys i estic molt content de fer-ho. Retirar-me aquí no m’importaria”, va indicar. Amb tot, va assegurar que té les ganes d’un jove de 22 anys per demostrar el seu nivell. “Tinc la il·lusió del primer dia. M’encanta despertar-me i venir a entrenar, veure els companys i respirar futbol”, va comentar.

Una trucada de Piqué, clau en el fitxatge de Víctor Casadesús

tracking