Exigència i il·lusió tricolor a l'Stade de France

El combinat de Koldo Álvarez visita la campiona del món amb el treball fet a Turquia en ment

Exigència i il·lusió tricolor a l'Stade de FranceFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Stade de France és un d’aquells escenaris que tenen un ambient especial. És pura història del futbol i per això, il·lusió i exigència aniran de la mà avui (20.45 h) entre els jugadors de la selecció andorrana en un nou duel davant de la campiona del món. Els tricolors s’enfrontaran per segona vegada en tres mesos a França, però enrere queda el duel de l’Estadi Nacional del juny passat que es va resoldre per un clar 0 a 4. El combinat dirigit per Koldo Álvarez espera poder mantenir la línia de treball feta dissabte a Turquia, on es va quedar a dos minuts de puntuar.

Etiquetes:

Malgrat que compten amb els mateixos punts a la classificació del grup H de la fase de classificació per a l’Eurocopa, França i Turquia no són el mateix equip i d’això en són conscients al vestidor tricolor. “És una selecció molt completa amb jugadors interessants i ja va demostrar contra Albània un alt nivell de joc”, va assenyalar ahir Ilde Lima, recordant que és “difícil trobar un punt dèbil” del combinat gal.

Deschamps demana prudència

Tot i tenir un clar paper de favorita, el seleccionador francès, Didier Deschamps, va mantenir el discurs de la calma ahir. “Vull que el grup estigui conscienciat i que els jugadors ho estiguin ells mateixos”, va comentar el tècnic, que tindrà gairebé totes les seves estrelles a disposició excepte Kylian Mbappé. Sí hi seran Antoine Griezmann, Raphael Varane i Paul Pogba, entre molts altres. “Tenim 23 preocupacions, que són tots els jugadors de la convocatòria de l’equip de França”, va comentar Koldo.

MACRON DEMANA DISCULPES PER L'ERROR DE L'HIMNE

El primer ministre d’Albània, Edi Rama, va assegurar ahir a través del seu compte de Twitter que Emmanuel Macron es va disculpar personalment amb ell després de l’errada en la prèvia del partit entre França i Albània, en la qual va sonar l’himne andorrà en lloc de l’albanès. La situació no va millorar després que finalment posessin l’himne que tocava, ja que l’speaker de l’Stade de France es va disculpar als “aficionats d’Armènia”. Segons va destacar Rama, el president de la República Francesa va qualificar l’errada d’“inacceptable” i va “apreciar” la reacció dels jugadors albanesos, que atònits davant la situació es van negar a jugar fins que sonés el seu himne.

tracking