Cristian Martínez marxa cedit a l'Inter d'Escaldes

L’internacional deixa el club després de set anys en dues etapes

Cristian Martínez marxa cedit a l'Inter d'EscaldesFCA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va anunciar ahir la marxa de Cristian Martínez Kiki, que anirà cedit a l’Inter Club d’Escaldes de la lliga nacional. L’internacional absolut va formar-se al futbol base de l’entitat tricolor, i actualment era un dels capitans de l’equip després d’haver jugat durant set anys al primer equip repartits en dues etapes diferents.

Etiquetes:

Al club escaldenc Cristian Martínez es retrobarà amb companys com Marc Pujol, Emili Garcia o Rui Beja, que també van deixar l’FC Andorra aquest estiu per signar per l’Inter d’Escaldes.

Pel que fa al capítol de baixes, i segons ha pogut saber el Diari, un altre dels noms que podria deixar properament l’equip és el davanter Jordi Betriu.

D’altra banda, l’FC Andorra estaria interessat en el migcampista del Reial Saragossa Federico Bikoro, segons va explicar ahir El Desmarque. Es tracta d’un internacional equatoguineà que no està entrant als plans del tècnic Víctor Fernández durant les primeres jornades de la Segona Divisió espanyola, però segons aquest mitjà, el club no té la intenció de deixar-lo sortir.

tracking