L'FC Andorra fitxa Jilmar Torres per al lateral esquerre

Arribarà lliure després d’haver jugat tres temporades al Melilla

L'FC Andorra fitxa Jilmar Torres per al lateral esquerre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra se segueix reforçant-se per afrontar la lliga de Segona Divisió B, i l’últim reforç, segons ha pogut saber el Diari és el lateral esquerre Jilmar Torres. Els tricolors estaven buscant una incorporació per aquesta posició, i finalment serà el defensa hispano-colombià, que arriba lliure després d’haver jugat les tres últimes temporades al Melilla, també a la categoria de bronze del futbol espanyol.

Etiquetes:

Torres va nèixer a Colòmbia, però porta des dels cinc anys a Espanya, i després d’iniciar la seva carrera al Martinenc de Barcelona, va fitxar per la UE Sant Andreu per seguir creixent al futbol base. Amb l’equip quadribarrat va debutar a Segona B, i després de dues temporades va fitxar pel filial del Llevant, just abans d’acabar a Melilla.

D’altra banda, el diari AS va informar ahir que l’Hèrcules va rebutjar una oferta de l’FC Andorra pel davanter centre Carlos Martínez. El killer català ha jugat a equips com el Terrassa, la Gramenet, el Vila-real B, i fins i tot va jugar un any al Tokyo Verdy de la segona japonesa. La temporada passada va anotar 14 gols amb l’Hèrcules entre lliga regular i promoció d’ascens.

tracking