'Freestyle'

Estada satisfactòria de Carles Aguareles a Saas Fee

Ha estat una setmana a l’estació suïssa, on ha provat diversos trucs

Estada satisfactòria de Carles Aguareles a Saas FeeFAE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Carles Aguareles segueix preparant la següent temporada al circuit de freestyle, i acaba d’arribar de l’estació suïssa de Saas Fee, on ha realitzat una estada de pretemporada d’una setmana, la segona que ha realitzat. Durant aquests dies a terres helvètiques, Aguareles ha provat alguns trucs i ha tornat amb bones sensacions en el que considera que han estat unes jornades molt productives.

Després d’aquesta estada, Carles Aguareles va assegurar que “les sensacions han sigut molt, molt bones. Hem pogut entrenar salts grans i també hem fet una miqueta de base amb salts petits”. Sobre el seu estat físic, va destacar que “em sento molt bé, no tinc cap tipus de lesió, estic fent nous trucs i això fa que mentalment en diversos trucs intenti millorar-los”, i per últim, va declarar que “estic molt motivat d’intentar progressar al màxim també fent trucs nous i intentar consolidar una bona ronda per a aquesta temporada”.

Aguareles va estar acompanyat pel tècnic de la FAE Josep Gil, que va explicar que havien trobat bones condicions de neu i un bon parc per entrenar, i va assegurar que “ha fet una setmana molt bona en la qual ha consolidat dos trucs nous i ha esquiat amb molta confiança”.

tracking