Motociclisme

Roberts tira Cardelús, i sortirà penúltim a Silverstone

El britànic va tocar-lo per darrere a l’inici de la sessió de qualificació

Roberts tira Cardelús, i sortirà penúltim a SilverstoneÁ. N. TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà penúltim a la cursa del Gran Premi de la Gran Bretanya després que ahir li toqués acabar la qualificació abans d’hora. Just a la primera volta, el pilot nord-america el va envestir per darrere i va fer que anés per terra. Cardelús va intentar posar la moto en marxa, però no va poder i la va haver d’empènyer fins al box. Amb la KTM força malmesa, els mecànics no van poder arreglar-la del tot i només va tenir temps de fer una volta amb un crono de 2’20”035, lluny del registre de 2’08”764 que havia aconseguit durant l’última sessió d’entrenaments lliures celebrada al matí.

Després de la qualificació, Cardelús va manifestar que “estic força empipat perquè no he tingut res a veure amb la caiguda però he pagat les conseqüències”, i va afegir que “l’únic positiu del dia és el treball de posada a punt i el temps de l’últim lliure del matí, ens hem de quedar amb això i sortir demà a pista com sempre; a donar-ho tot”. La cursà serà a les 15.30 hores a 18 voltes.

A MotoGp, la pole position va ser per a Marc Márquez, seguit per Valentino Rossi, mentre que a Moto3, el més ràpid va ser el pilot italià Tony Arbolino.

tracking