L'FC Andorra fitxa l'extrem esquerre Moussa Sidibé

L’atacant malià prové del Llagostera i el club tricolor pagarà traspàs

L'FC Andorra fitxa l'extrem esquerre Moussa SidibéPep Morata / Mundo Deportivo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’FC Andorra va anunciar ahir el fitxatge de l’extrem esquerrà malià Moussa Sidibé, que havia jugat fins a la temporada passada al Llagostera, on va ser una de les peces clau perquè el conjunt gironí pogués aconseguir l’ascens a la Segona Divisió B. Sidibé tenia contracte en vigor amb els catalans, i això farà que els tricolors hagin de pagar traspàs per obtenir els seus serveis.

D’altra banda, el club segueix buscant més reforços de cara la temporada que està a punt d’arrencar, i des de la secretaria tècnica es continuen buscant un lateral esquerre i un migcentre per completar la plantilla.

D’altra banda, fonts del Consell Superior d’Esports (CSD) espanyol van confirmar ahir al Diari que encara no hi ha data perquè l’òrgan estudiï el recurs que va presentar ProLiga a l’ascens dels tricolors, així que tot fa pensar que la resolució arribarà amb la competició ja començada.

Debut televisat

L’estrena de l’FC Andorra a la lliga de Segona B (diumenge a les 12.00 hores contra l’Espanyol B, i amb arbitratge del balear Luis Bestard) es podrà veure en directe per televisió, ja que el canal Esport3 ha anunciat la retransmissió del partit. A més, la majoria de duels a domicili dels tricolors es podran veure a la plataforma Footters, que té els drets de nou equips del grup.

tracking