futbol sala

El CE Sant Julià arrenca dilluns la pretemporada

Jugarà quatre amistosos abans d’iniciar la lliga el 21 de setembre

El CE Sant Julià arrenca dilluns la pretemporadaCESJ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El CE Sant Julià encetarà dilluns la pretemporada de cara a un nou any de competició a la Tercera Divisió del futbol sala espanyol. El conjunt lauredià tornarà a estar dirigit, de nou, per Jorge Dias, i la setmana que ve ja disputarà els dos primers partits de pretemporada.

Els futbolistes s’entrenaran de dilluns a divendres, i dissabte ja tindran el primer assaig contra el Toulouse, i l’endemà ja tindran el segon duel, contra l’Indústrias Santa Coloma B, en aquest cas a Ripoll. El 7 de setembre, els homes de Jorge Dias s’enfrontaran al Cerdanyola, i el 14 de setembre jugaran l’únic matx de preparació a casa, contra el Sant Cugat. Tot just una setmana després, el dia 21, arribarà el debut a la lliga de Tercera Divisió a la pista del Molins 99, i l’estrena a casa serà el dia 28 contra l’Olesa.

Dilluns també arrencarà la pretemporada l’equip juvenil del club, que tindrà a la banqueta Jero Jiménez. En aquest cas, la lliga comença el 5 d’octubre, i abans de l’inici de la competició l’equip jugarà cinc amistosos.

A més, Aitor Garcia dirigirà el cadet, Marco Gonçalves l’infantil, i Leo Correia serà l’entrenador de l’equip aleví.

tracking