Fernando Marqués ja no s'exercita amb l'FC Andorra i el filial comença a treballar

Fernando Marqués ja no s'exercita amb l'FC Andorra i el filial comença a treballar

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fernando Marqués ja ha deixat d’exercitar-se amb l’FC Andorra. L’extrem madileny, de 34 anys i que es trobava sense equip, ha estat uns dies treballant amb el grup però no ha acabat de convèncer. A més, des del club tampoc es considerava que estigués a prova i, tot i disputar uns minuts dimecres en l’amistós a Tàrrega, finalment s’ha decidit que Marqués ja no continués entrenant-se. El jugador, d’aquesta manera, ha tornat a Madrid i no descarta provar en algun altre equip de la seva zona.

Etiquetes:

D’altra banda, Dani Pichín, futbolista de la Ponferradina que mantenia converses avançades amb l’FC Andorra, ha preferit decantar-se per l’oferta de la Cultural Lleonesa i, finalment, no vestirà de tricolor. El traçut extrem jugarà a l’etern rival del seu exequip i buscarà el tercer ascens consecutiu.

L’FC Andorra realitza aquesta tarda la darrera sessió de treball abans del partit de diumenge davant l’AE Prat a Prada de Moles corresponent a la tercera ronda de la Copa Catalunya.

D’altra banda, el filial de nova creació del club, l’FC Andorra B que militarà a quarta catalana i que serà dirigit per Carlos Sánchez el Maño, ha començat aquesta setmana la pretemporada. El tècnic treballa ara amb 20 jugadors, tots del país, i compta amb la darrera incorporació de Xavi Andorrà, fins ara a l’Atlètic Escaldes, i que aportarà la seva dosi d’experiència. L'equip disputarà dos amistosos el cap de setmana del 24 i 25 d'agost contra els juvenils de l'ENFAF i l'Andorra.

tracking