Talls de circulació a tot el país pel pas de La Vuelta el proper 1 de setembre

El consell de ministres ha aprovat les restriccions en la circulació que provocarà l'arribada de la ronda espanyola al Principat en forma d'etapa íntegra

Talls de circulació a tot el país l'1 de setembre pel pas de La VueltaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Vuelta a Espanya es preparar per arribar al Principat un any més, i ho farà en forma d'etapa íntegra de 84,4 quilòmetres entre Andorra la Vella i els Cortals d'Encamp el proper 1 de setembre. Entre mig, els corredors de la ronda ciclista passaran pel coll d'Ordino, el de la Gallina, el de la Comella i el d'Engolasters abans d'enfilar el camí cap a l'arribada, amb la principal novetat que es passarà per un tram de terra al camí de les Pardines.

Aquest itinerari que realitzaran els ciclistes suposarà un any més talls de circulació importants, els quals han estat aprovats avui al consell de ministres. L'horari de pas previst per als primers corredors és a les 14.50 h a la sortida situada a l'Avinguda Tarragona, mentre que es calcula que l'arribada serà cap a les 17.35 h als Cortals. La circulació es tallarà a partir del pas del cotxe pilot del servei de policia amb banderes vermelles i s'obrirà novament després del pas del motorista de la policia amb les banderes verdes. Cal recordar que hi ha alguns trams de l'itinerari pels quals es passarà dues vegades, per la qual cosa el trànsit no es reobrirà fins que els participants hagin acabat la segona passada. El Govern ha informat que la CG2 entre Andorra la Vella i Encamp estarà tancada entre les 14 hores i les 16 h, i passarà el mateix a la CG1, entre Andorra la Vella Aixovall, de les 15 h fins les 17 h. Per aquest motiu, ha aconsellat a totes les persones que el diumenge 1 de setembre destigin desplaçar-se pel país o vulguin anar a Espanya o França tinguin en compte les afectacions viàries. A més, ha recordat que abans de la sortida, hi haurà la caravana publicitària a partir de les 12 hores, a carretera oberta, en un itinerari una mica diferent al de l'etapa, així com que els comuns de les parròquies implicades prendran mesures oportunes pel que fa a l'estacionament de vehicles en els trams esmentats.

tracking