Tret de sortida

El MoraBanc comença a treballar per preparar un any molt il·lusionant, amb la gestió de Lliga Endesa
i Eurocup per tercer any consecutiu

Tret de sortida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Arrenca una nova temporada amb reptes i objectius a l’horitzó. La plantilla del MoraBanc Andorra afrontarà per tercera temporada consecutiva un curs amb la il·lusió i l’exigència d’haver de gestionar la Lliga Endesa i l’Eurocup. I ho farà amb una plantilla molt renovada, amb vuit cares noves i amb quatre peces que seguiran lluint la samarreta tricolor: Guille Colom, David Jelinek, David Walker i un Moussa Diagne que, a banda d’erigir-se en un referent a la pista i sota el cèrcol, sap que la seva continuïtat ha fet molt feliç la parròquia del Poliesportiu.

Etiquetes:

Durant els primers dies de pretemporada el tècnic, Ibon Navarro, comencarà a posar fil a l’agulla i a engreixar la maquinària d’una plantilla conscient del repte que es té al davant. “Aquest any farem molt de mal”, són paraules d’un dels capitans, Guille Colom, que verbalitza la intenció del vestidor de millorar la trajectòria de la temporada passada. Els fitxatges han arrodonit una plantilla que satisfà la direcció esportiva i les sortides d’Albicy, Vitali, Ennis, Luz, Up-shaw, Stevic, Jordan i Shurna han estat espolsades amb noms que fan molta patxoca: Hannah, Senglin en la direcció de joc, Todorovic i Massenat al perímetre, Tyson Pérez, Nacho Llovet i Bandja Sy en el joc interior, i Musli secundat Moussa a la pintura com a pivots. Les sessions d’entrenament seran complementades amb els sis partits de preparació que el club té programats, set en cas d’arribar a la final de la Lliga Catalana.

Dos d’aquests enfrontaments seran a Andorra. El debut davant el BAXI Manresa al Pas de la Casa, el 30 d’agost, i davant el Joventut de Badalona, al Prat Gran d’Escaldes, el 15 de setembre. El 5 del mes vinent, enfrontament davant el Barça a Sant Joan de Vilatorta, del 9 a l’11 semifinals i final, si s’escau, de la Lliga Catalana, que enguany acull l’Olímpic de Badalona. El rival dels tricolors serà el BAXI Manresa, i en cas d’accedir a la final i poder revalidar el títol, el guanyador de la segona semifinal entre el Barça i la Penya es veuria les cares amb els andorrans. Divendres 13 de setembre l’equip es desplaçarà a la ciutat francesa de Pau per jugar davant l’equip local, l’Elan Béarnais Pau-Orthez, i el dia 19 del mateix mes, a les vuit del vespre, el MoraBanc s’enfrontarà al Casademont Saragossa a Balaguer, en el partit que tancarà la pretemporada.

Sense representants aquest any al Mundial, el MoraBanc Andorra no s’ha vist afectat pel virus FIBA. Un detall que Ibon Navarro, segur, haurà celebrat de portes endins, ja que permetrà al tècnic vitorià treballar amb tranquil·litat i tenir tota la plantilla a la seva disposició.

ELS JUGADORS VAN PASSAR AHIR LA PRIMERA PART DE LA REVISIÓ MÈDICA

La plantilla del MoraBanc Andorra va començar ahir, oficialment, la pretemporada. Els jugadors van ser citats per passar les pertinents revisions mèdiques que es realitzen en dues jornades i, per tant, clouran avui. Els membres de la plantilla es van trobar al matí a les instal·lacions de Vitalsport i sota la supervisió de la doctora Anna López van realitzar, entre d’altres, la prova d’esforç. Només Dejan Todorovic, que encara està fora del país, es va absentar de la cita mèdica. L’aler bosnià s’incorporarà avui al grup. El bon rotllo va ser la nota predominant i Diagne i Guille Colom van deixar palès que hi ha moltes ganes de començar.

tracking