'Test' seriós

L’FC Andorra rep el Lleida Esportiu a Prada de Moles (19.00 h) en un partit que pot definir l’estat actual de l’equip

'Test' seriósFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Copa Catalunya absoluta torna avui a visitar Prada de Moles i a picar l’ullet de l’FC Andorra. Un cop facturada la setmana passada la primera ronda davant el Terrassa, el Lleida Esportiu posarà a prova l’equip tricolor al partit de les 19.00 hores. Un bon test, una nova prova, i amb majúscules, que, en ser un rival de la mateixa categoria que l’equip de Gabri, pot definir com es troba el grup amb pràcticament dues setmanes només de treball.

Etiquetes:

Aquest és un dels aspectes que el tècnic, Gabri García, va voler subratllar. “El partit ens anirà bé per veure en quin punt estem. El fet de tenir una bona part de jugadors de l’any passat ens ha permès gestionar millor moltes coses”. Per a l’entrenador de Sallent, “estem en un punt de càrrega física i això és el que ara ens interessa, tot i que els partits són el test definitiu”. L’equip encara té marge per seguir posant-se a punt en aquesta pretemporada que ha obligat al grup a competir directament sense assajos. “Aquestes coses no es poden escollir i la pretemporada ens ha col·locat directament a disputar partits oficials”, va explicar Gabri.

El rival de l’FC Andorra, el Lleida Esportiu, porta dues setmanes més de treball a les cames, ha jugat més partits amistosos i sembla més rodat que l’Andorra a aquestes alçades de pretemporada. Adrià Vilanova, autor d’un gol de xilena, per emmarcar, al partit davant el Terrassa, sap que el Lleida Esportiu “és un equip que porta més treball que nosaltres a sobre, més partits, però tenim la sort que juguem a casa”.

“Intentarem afrontar el partit de la millor manera i fent el nostre joc”, va rematar el central tricolor. Gabri va cloure assegurant que el Lleida “segur que intentarà tornar a estar a dalt a la lliga. M’espero un equip molt fort físicament, que porta més rodatge que nosaltres i que segur que serà molt complicat”.

Per aquest enfrontament de la segona ronda de Copa Catalunya, el tàndem Gabri García-Albert Jorquera té a disposició a tota la plantilla, inclòs Martí Riverola, que va acabar amb molèsties el partit davant del Terrassa. L’equip va fer ahir la darrera sessió preparatòria i entre el grup es trobava l’exjugador de l’Espanyol i el Parma, entre d’altres, Fernando Marqués, que s’exercitarà uns dies amb l’equip andorrà. En cas de superar l’eliminatòria i accedir a la tercera ronda, l’AE Prat –també de segona B i que va superar per penals al Cornellà– serà el rival de l’FC Andorra.

L'ESLLAVISSADA VA POSAR EL PARTIT EN PERILL

La situació no va ser, en cap moment, alarmant però l’esllavissada que es va produir ahir al Punt de Trobada va posar en perill la disputa del partit d’aquesta tarda. Donada la dificultat per accedir al país per la frontera espanyola -només hi poden entrar i sortir els turismes- es feia gairebé impossible el desplaçament normal de l’equip del Lleida Esportiu. Els clubs van treballar a la tarda per redreçar la situació i des de l’FC Andorra, en un gran gest, s’ha posat a disposició del rival dos minibusos que esperaran l’arribada de l’expedició lleidatana a la Farga de Moles. En aquest punt, els vehicles recolliran els jugadors i cos tècnic del Lleida per traslladar-los a Encamp. Segons l’FC Andorra, el partit “es disputarà sense problemes, després que els dos conjunts hagin mostrat predisposició a disputar l’enfrontament. Aprofitant les bones relacions entre els dos clubs, l’Andorra ha fet les gestions per assegurar l’accés al país del conjunt lleidatà”.

tracking