Moto2

Cardelús sortirà últim al Red Bull Ring

El pilot millora el seu rendiment però encetarà la cursa a la 32a posició

Cardelús sortirà últim al Red Bull RingANGEL NIETO TEAM

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Xavi Cardelús sortirà avui a la 32a i última plaça de la graella de sortida del Gran Premi d’Àustria de Moto2 que acollirà el circuit de Red Bull Ring. Tot i tancar les posicions de la pole i sortir des de l’onzena fila, el pilot andorrà va millorar significativament el seu rendiment a la segona jornada d’entrenaments, tant a la tercera sessió d’entrenaments lliures com a la classificatòria.

Les sensacions de Cardelús amb el nou xassís de la seva KTM van ser positives i la seva volta ràpida va ser d’1’31.186, millorant de gairebé un segon el millor registre que va aconseguir a la primera jornada d’entrenaments. Tot i això, va tenir alguns petits problemes amb un dels pneumàtics que li van impedir rodar algunes dècimes més ràpid. El pilot de l’Ángel Nieto Team va explicar que “estic content de com han anat les coses perquè les millores introduïdes a la moto han donat resultat, tot i que tot just és el segon dia que treballem amb el nou xassís”. En aquest sentit Cardelús va reconèixer que “m’he trobat més còmode i amb molta més capacitat per entrar als revolts i fer girar la moto per poder accelerar més aviat”. A més, el pilot va exposar que “noto potser que el motor no acaba d’empènyer del tot, però de tota manera estic segur de tenir una bona posada a punt de cara a la cursa de demà [per avui].

La prova començarà a l’horari habitual, les 12.20 del matí, i els pilots hauran de fer un total de 25 voltes al Red Bull Ring. El japonès del Kalex, Tetsuta Nagashima, Brad Binder i Somkiat Chantra sortiran com a primer, segon i tercer, respectivament, en la primera fila de la graella.

tracking