Miguel Loureiro, el setè

El club tricolor anuncia el fitxatge del lateral dret procedent del Còrdova i oficialitza l’arribada del porter Miguel Bañuz

Miguel Loureiro, el setèFC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Miguel Loureiro, futbolista procedent del Còrdova, és el setè fitxatge de l’FC Andorra per a la propera temporada. El club va anunciar ahir la seva arribada, així com l’oficialitat de la contractació del porter Miguel Bañuz, reforç avançat pel Diari. Loureiro, lateral dret gallec de 22 anys, ha disputat 33 partits a segona A en les dues darreres temporades a les files del quadre cordovès i també té experiència a segona B amb el Pontevedra, on va arribar a disputar una fase d’ascens. Arriba per reforçar la banda dreta que, actualment, ocupen Oriol Dot i Cristian Martínez Kiki.

Etiquetes:

Loureiro ja va vestir ahir la samarreta tricolor, va treballar amb els seus nous companys i es va mostrar molt satisfet per aquesta nova etapa. El jugador va exposar que “des del primer moment que he arribat a Andorra m’he sentit molt còmode” i va destacar que l’FC Andorra “és un club molt familiar, hi ha molt bon grup i estic molt il·lusionat amb el projecte”. Loureiro també va indicar que “tinc moltes ganes d’ajudar a fer un gran any a segona B” i que per poder-ho aconseguir “és important que tot funcioni i les sensacions que tinc són molt positives”.

El club tricolor també va anunciar el fitxatge del porter Miguel Bañuz, que arriba procedent de l’Alcoià i on ha jugat les tres darreres temporades. En el seu primer dia, el meta es va mostrar “molt content d’estar aquí i de pertànyer a la família de l’FC Andorra”. El porter, amb experiència solvent i contrastada a segona divisió B, va explicar que ja té “moltes ganes de començar” i que veia l’equip “amb jugadors que ja han jugat en la categoria” i que “tant Miguel [Loureiro] com jo intentarem donar un impuls a l’equip i ajudar en tot en el que puguem”.

Dani Pichín, a prop

Bañuz tanca la porteria de l’Andorra però aquesta no ha estat l’única opció, ja que segons ha pogut saber el Diari, el porter del Lleida Esportiu, Pau Torres, estava a les travesses i s’havia posicionat com una possibilitat seriosa per reforçar el marc tricolor. Precisament en l’apartat de reforços que encara estan per segellar, l’extrem madrileny Dani Pichín està a prop de convertir-se en una altra cara nova. El futbolista ha jugat i ha fet 9 gols aquesta darrera temporada a la Ponferradina, equip que ha pujat a segona divisió A, però va rescindir el seu vincle amb el conjunt lleonès. Lliure, Pichín s’ha convertit en peça cobejada per molts equips de segona B —entre els quals el Castelló— i tot fa pensar que el seu proper destí serà l’FC Andorra.

L'FCF NO ATÉN EL RECURS DEL TERRASSA

Tal com vam avançar al Diari en l’edició d’ahir, el Comitè de Competició de la Federació Catalana de Futbol (FCF) va desestimar i deixar sense efecte el recurs presentat pel Terrassa per impugnar el partit que els va enfrontar l’Andorra (2-1) en la primera ronda de la Copa Catalunya. La resolució de l’FCF explica que tres jugadors del club tricolor no disposaven de llicència -la normativa permet fins a un màxim de quatre i tres jugadors més van jugar amb llicències del 'B', equip de nova creació aquesta temporada i que jugarà a quarta catalana. Els egarencs reclamaven que l'Andorra havia inscrit sis jugadors sense llicència federativa i l'estament ha resolt que Goujón, Cervós i Cucu sí la tenien i, per tant, el club andorrà no havia infringit cap normativa. Així, demà l’equip s’enfrontarà al Lleida Esportiu a Prada de Moles en la segona ronda de la Copa Catalunya. L’equip fa avui el darrer entrenament i, en cas de victòria, Prat o Cornellà seria el rival.

tracking