El MoraBanc Andorra tanca la plantilla amb Bandja Sy

El club va oficialitzar l’arribada de l’aler pivot francès per una temporada i Solana subratlla la polivalència del jugador

El MoraBanc Andorra tanca la plantilla amb Bandja SyACB

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir al vespre el fitxatge de l’aler pivot francès Bandja Sy per una temporada. El jugador, de 28 anys i 2,05 m, arriba provinent del Partizan de Belgrad de la Lliga Adriàtica, i tanca unes xifres mitjanes de 9,7 punts i 5,8 rebots.

Etiquetes:

Sy ha realitzat quasi tota la seva carrera a equips de França com el Pau-Orthez, el Nancy o l’ASVEL Villeurbanne. Desprès de fer el pas a Grècia amb l’AEK Atenas fitxa per l’equip serbi del Partizan de Belgrad. Sy, que també compta amb minuts a l’EuroCup, aportarà experiència i espectacle per la seva forma de jugar. El director general del club, Francesc Solana, va explicar que “Sy és un jugador molt atlètic que juga en la posició de 4 però que ens pot ajudar en la posició de 3. Té molta energia i molt bon llançament de tres punts”. Solana va afegir que Bandja Sy és “el perfil de jugador que buscàvem” i que el nou ajudarà molt a l’equip en l’estil de joc que busca per al proper exercici. “Ens ajudarà per la seva polivalència, a l’estil de joc que volem tenir, a jugar ràpid i acabarà sent un dels jugadors que l’afició s’estimarà més”, va destacar.

Sy vindrà a completar el ventall d’opcions que tindrà el tècnic Ibon Navarro al joc a prop del cèrcol de l’equip.

Dilluns comença la pretemporada i Hannah, Senglin, Massenat, Jelinek, Colom, Todorovic, Walker, Tyson Pérez, Diagne, Musli, Llovet i Bandja Sy estan citats al matí per passar les habituals revisions mèdiques.

tracking