Reportatge

“Va ser màgic”

Míriam Torra i Enric Closa van ser els dos representants andor­rans que van participar als Crossfit Games per primera vegada

“Va ser màgic”M. T.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Fa uns dies es van disputar els Crossfit Games, reconeguts com a Jocs Olímpics de l’especialitat pel ventall de cracks d’aquest esport que es presenten a la competició. Enguany, dos representants del país, Míriam Torra i Enric Closa, van passejar el nom d’Andorra per les dures proves de la cita de Madison.

Torra va acabar en la posició 117 empatada amb una quinzena d’at­letes que van tenir problemes a la prova de la corda, un dels grans maldecaps dels participants. L’andorrana fa un balanç molt satisfactori de la seva participació. “No fa ni dos anys que practico crossfit i volia viure l’experiència. Ha estat màgic, la veritat, tot i que m’hauria agradat arribar una mica més lluny”. L’andor­rana explica que va acabar “contenta i vaig gaudir molt, i això em dona forces per seguir entrenant i tornar l’any que ve”.

Els Legless Rope Climbs són pujades a la corda, sense l’ajuda de les cames, i aquest va ser el principal escull també per a Enric Closa. “En faig una lectura doble”, comenta. “En l’àmbit esportiu l’experiència no va ser bona i no puc enganyar ningú. No vaig poder superar la prova de la corda i tot un any de feina fa que et quedi un mal sabor de boca i no quedar content amb el resultat”, lamenta. Malgrat tot, l’andorrà destaca “tot allò que envolta la competició, l’organització, els voluntaris, la preparació i tot el que vius quan arribes uns dies abans. Per a mi, aquesta va ser la millor experiència”, subratlla un Closa que es planteja si tornar-ho a intentar.

tracking