El MoraBanc confirma el fitxatge de Bandja Sy i tanca la plantilla

L'ala-pivot francès arriba provinent del Partizan de Belgrad, on va assolir una mitjana de 9,7 punts i 5,8 rebots per partit

El MoraBanc confirma el fitxatge de Bandja Sy i tanca la plantilla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra ha fet oficial aquesta tarda la incorporació de Bandja Sy, que arriba provinent delPartizan de Belgrad de la Lliga Adriàtica, tancant unes xifres mitjanes de 9,7 punts i 5,8 rebots. L'ala-pivot francès,de 28 anys i 2’05 metres d'alçada, ha realitzat quasi tota la seva carrera a equips del seu país,com el Pau-Orthez, el Nancy ol’ASVEL. Desprès de fer el pas a Grècia amb l’AEK va fitxar per l’equip serbi. A més, Sy és un jugador que també compta amb experiència a EuroCup.

“Sy és un jugador molt atlètic quejuga en la posició de quatre però que ens pot ajudar a la de tres. Té molta energia i molt bon llançament exterior i és el perfil de jugador que buscàvem”, ha explicat el director general del MoraBanc, Francesc Solana, en relació a la nova incorporació . Solana ha afegit que "ens ajudarà en la seva polivalència i a l’estil de joc que volem tenir. Jugar ràpid a ser un dels jugadors que l’afició s’estimarà més”.

Amb aquesta incorporació, el MoraBanc Andorra ja té la plantilla tancada de cara a la temporada 2019-2020.

tracking