Alexis Bartolomé torna al MoraBanc

Signa per tres anys, jugarà al filial i estarà en la dinàmica del primer equip

Alexis Bartolomé torna al MoraBancMORABANC ANDORRA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alexis Bartolomé torna al MoraBanc Andorra i la propera temporada serà un dels jugadors del filial tricolor, segons va confirmar ahir el club. A més, l’aler de 21 anys estarà en la dinàmica del primer equip i ajudarà en els entrenaments.

Etiquetes:

Bartolomé va formar-se al club i les temporades passades va jugar a les files del Gallofa Cantbasket de Santander, a la Lliga EBA, la mateixa categoria en què milita el sènior B del MoraBanc, on va fer uns números d’11 punts i 7 rebots de mitjana per partit. Ara, un cop acabada l’etapa universitària, torna a l’entitat tricolor, amb qui signa un contracte per a tres temporades. A través de les xarxes socials, el jugador va “agrair al MoraBanc aquesta oportunitat increïble”.

Avui, calendari de l'ACB

L’ACB va anunciar ahir que avui es coneixerà el calendari de la Lliga Endesa de cara al proper curs. A partir de les 11.45 hores es revelaran els partits de la primera jornada, i a les 12.00 hores es coneixeran els duels de la resta de la competició.

L’ACB arrencarà a final de setembre amb dues jornades en cinc dies, la primera es disputarà entre dimarts 24 i divendres 27 de setembre, i la segona el 28 i 29 del mateix més. La lliga acabarà el cap de setmana del 9 i 10 de maig amb l’última jornada.

D’altra banda, el pivot Dejan Musli va explicar en una entrevista al lloc web del club que “només penso a venir a Andorra, treballar dur i ajudar l’equip a guanyar el màxim de partits o algun títol, si podem”.

tracking