CURSES DE MUNTANYA

Mariona Morral firma una meritòria sisena plaça a la Gran Sasso Skyrace

Mariona Morral va acabar en una gran sisena posició, la Gran Sasso Skyrace, que es va disputar ahir, a Itàlia. La cursa està emmarcada dins el Youth Skyrunning World Championship, que reuneix els millors atletes de la disciplina a nivell mundial. L’andorrana va travessar la línia de meta en dues hores, quaranta-nou minuts i disset segons, en una carrera en la qual va anar de menys a més, per acabar obtenint un resultat molt destacat.

Morral competia en la categoria Youth A, igual que David Rogé, però en aquest cas, en la masculina. El corredor del Principat va ser onzè, mentre que Guillem Rogé va haver d’abandonar la prova per uns problemes estomacals que va patir durant el recorregut.

La nòmina de corredors de l’equip nacional, la van completar Arnau Soldevila, 12è en sub-23; Adrià Bartomeu, 12è en categoria Youth B i Andrea Sinfreu, setena en aquesta mateixa categoria. Laura Orgué i Guillem Cabestany van ser els entrenadors.