Andorra lluitarà pel bronze en perdre davant Armènia

L’equip de Cristina Andrés es disputarà la medalla amb Geòrgia

Andorra lluitarà pel bronze en perdre davant ArmèniaFIBA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La selecció andorrana femenina de bàsquet, jugarà per la medalla de bronze, al campionat d’Europa C sub-18, que s’està disputant al Principat. El rival de les del Principat serà Geòrgia, en un duel que arrencarà a les 12.15 hores al Poliesportiu.

Les noies que dirigeix Cristina Andrés tenien la difícil missió d’eliminar Armènia, una de les favorites per acabar campiona i ahir a la tarda, tot i caure, van donar la cara. “Ho han lluitat i diu molt de nosaltres, demà [per avui], sortirem a guanyar el bronze, el guanyarem”, destacava la seleccionadora. En un partit que es va moure amb diferències superiors als deu punts, durant molts minuts, les andorranes van prémer les dents fins a reduir la distància al 61 a 71 final. Laura Laurent, amb 17 punts, Maria Sobany i Cloe Torcuato, van ser les millors del conjunt tricolor en l’apartat anotador.

La selecció masculina, per la seva banda, no va poder doblegar Gibraltar en la lligueta del cinquè al novè lloc. L’equip va caure per 100 a 95, després d’una pròrroga.

tracking