Andorra buscarà donar la sorpresa i ser a la final

Andorra buscarà donar la sorpresa i ser a la final

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La selecció andorrana femenina, que competeix aquests dies a l’Europeu C U18 de bàsquet, juga avui les semifinals de la competició. Les noies que entrena Cristina Andrés tenen el complicat repte de derrotar Armènia per guanyar-se un lloc a la final i assegurar-se una medalla a la competició. El partit es disputarà, a partir de les 15 hores al Poliesportiu.

L’altra semifinal enfrontarà Malta i Geòrgia i començarà, també al Poliesportiu, a les 12.45 hores, aquest fet provoca que Andorra ja sabrà contra qui s’ha de jugar les opcions de medalla, quan arrenqui el seu partit. Si no hi ha una sorpresa majúscula, Malta serà la primera a passar a la final i Geòrgia, l’equip que en quedarà fora.

Pel que fa a la selecció masculina, ahir a la tarda es va imposar per 81 a 76 a la lligueta que decidirà les posicions que van del cinquè al novè classificat. Seri Serrato, amb 22 punts i 8 rebots, va liderar el combinat tricolor en la victòria, mentre que Martí Obiols va acabar amb 18, Eric Hurtado, amb 13 i Oriol Betrian, amb 11.

L’equip masculí seguirà lluitant pel cinquè lloc, avui a partir de les 15 hores contra Gibraltar.

tracking