El Vall Banc frega el somni a Astana (4-1)

Els de Marc Rodríguez van estar classificats per a la fase prèvia 73 minuts

El Vall Banc frega el somni a Astana (4-1)Fernando Galindo

El Vall Banc Santa Coloma va fregar, ahir, la gesta de classificar-se per a la fase prèvia de l’Europa League. Tot i que finalment va perdre per quatre gols a un, un resultat és força enganyós, ja que els colomencs van ser equip de la següent ronda, durant 73 dels 90 minuts que va durar el partit a l’Astana Arena.

Enric Pi va avançar els de Marc Rodríguez als set minuts quan, una centrada de Chus Sosa la va refusar el porter i el davanter acatlà va engaltar la pilota que havia quedat morta. Amb l’1 a 0, l’Astana es va tirar endavant i va buscar l’empat amb insistència, tot i que els del Principat es van tancar a camp propi per mirar de resistir les envestides d’un equip molt superior. Prop de la mitja hora de joc, va arribar el gol de l’empat. L’internacional Marc Rebés va cometre un ingenu penal sobre Rangelo Janga, que Sigurjónsson es va encarregar d’enviar al fons de la xarxa.

Amb aquest marcador es va arribar al descans i la missió dels andorrans era aguantar el resultat durant els 45 minuts restants. Ho van complir perfectament durant gairebé trenta. Si no hagués estat per l’entrada de Tomasov, el final hauria estat molt diferent. L’extrem de l’Astana va treure un ampli repertori tècnic que va tirar al terra tot l’esforç dels de Marc Rodríguez. Al minut 73 va connectar un potent xut que Eloy Casals no va poder aturar i, a partir d’aquí, va arribar el declivi. L’FC Santa Coloma va buscar l’empat i el mateix Tomasov va decretar un final cruel amb dues dianes més.