L'FC Andorra jugarà la Copa del Rei el 13 de novembre

El rival a la fase prèvia serà el Peña Azagresa, l'UD Fraga o el CE Andratx

L'FC Andorra jugarà la Copa del Rei el 13 de novembre a EncampFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Futbol Club Andorra disputarà la fase prèvia de la Copa del Rei, el dia 13 de novembre. Els tricolors han accedit al sorteig gràcies a haver quedat campions de primera catalana, la temporada passada. Aquest fet provoca que els rivals hagin d’haver estat campions de les seves territorials. Els candidats són l’Unión Deportiva Fraga, de l’Aragó, el Peña Azagresa, de la territorial navarresia i el Club Esportiu Andratx, millor equip de les Illes Balears el curs 2018-2019.

Etiquetes:

Un equip de primera a Encamp

En cas de superar la primera fase, que es juga a partit únic, l’FC Andorra no només aconseguiria el bitllet per a la primera eliminatòria del sorteig i per tant, es ficaria de ple a la Copa del Rei pròpiament dita, si no que el seu rival seria equip de la pirmera divisió espanyola. El sorteig emparellarà els deu equips campions de la territorial, amb els setze equips de primera divisió que juguen la primera eliminatòria, també disputada a partit únic. Així, els tricolors rebran un dels grans, el dia 18 de desembre a Prada de Moles.

Els únics equips que no seran al sorteig són el Barça, el Madrid, el València i l’Atlètic de Madrid, ja que en queden exempts perquè juguen la Supercopa d’Espanya. Tots ells hi accediran a partir dels sezens de final, per tant, si l’FC Andorra vol arribar a enfrontar-se a Gerard Piqué, haurà de deixar enrere molts equips.

EL MOLLERUSSA ÉS EL RIVAL DEL PRIMER AMISTÓS I EL TERRASSA ESTRENA EL CURS

El Futbol Club Andorra ja té rival pel primer partit amistós de la pretemporada. Serà el Mollerussa, equip al qual visitaran el dimecres 7 d’agost. El duel arribarà quan tot just hauran passat vint-i-quatre hores de l’estrena oficial de l’equip de Gabri Garcia, que jugarà un partit corresponent a la Copa Catalunya, el dimarts dia 6 a Prada de Moles. El rival dels tricolors és un històric del futbol català, com és el Terrassa. El duel arrencarà a les 19 hores i suposarà una pedra de toc immillorable, ja que és equip de Tercera.

tracking