TALL A la 
CS-310 

Tall a la CS-310 entre Anyós i l'Aldosa a causa d'una esllavissada sense danys personals. El trànsit s'ha desviat pel centre de la Massana

Bandja Sy, a punt

El francès serà jugador del MoraBanc Andorra un cop es resolguin els darrers serrells per tancar el fitxatge

Bandja Sy, a puntEUROCUP

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

En un estiu que el mercat ACB s'ha mogut com feia temps que no ho feia, el MoraBanc Andorra no s'ha quedat enrere i ben aviat arribarà al Principat una nova incorporació: Bandja Sy.

El jugador francès, també amb nacionalitat de Mali, fa dies que tenia sobre la taula l'oferta de l’entitat tricolor i ja ha decidit acceptar-la. Per acabar de tancar la seva incorporació, només falta polir algun detall, però és un fet que defensarà els colors del club el curs vinent.

Sy és un quatre que pot ocupar la posició de tres i la característica que el defineix principalment és la potència física. Mesura dos metres i cinc centímetres i té una gran capacitat de salt. A més, té 29 anys i un cert marge de creixement. Tot i això, els seus números a la passada Eurocup presenten un home totterreny. Va firmar gairebé sis punts i quatre rebots per enfrontament. A la lliga ABA, on va competir amb el conjunt de Belgrad, es va acostar als set punts i va capturar 3,4 rebots de mitjana.

Un altre dels punts favorables de la seva arribada és que és un jugador amb experiència en una lliga exigent i que ja sap què és jugar a Europa i fer-ho en fases avançades de la Eurocup. El seu millor partit la temporada passada el va firmar durant la temporada regular, quan es va enfilar fins als tretze punts contra el Rytas Vilnius. També va deixar bones actuacions davant del Zenit de Sant Petesburg i l’Alba de Berlín, aquesta última ja en el top-16.

Amb ell, la posició d’aler-pivot queda més que coberta i el joc interior tricolor, tancat. Moussa Diagne seguirà sent la referència andorrana a la pintura.

TYSON PÉREZ JA ÉS UN TRICOLOR MÉS

Qui sí que és nou jugador del MoraBanc Andorra a tots els efectes és Tyson Pérez. D'origen dominicà i amb passaport espanyol, aquest ala-pivot de 23 anys arriba per seguir creixent després de ser el millor jugador de la LEB Or la temporada passada. Pérez va tancar el curs amb 20 crèdits de valoració per enfrontament. Pel que fa a la posició d’aler, el club espera conèixer entre avui i demà si David Walker accepta l’oferta de renovació que se li va fer. El d’Ohio és la prioritat del MoraBanc i de fet, des de l’entitat es compta amb una resposta afirmativa per part del jugador.

tracking