L'FC Andorra de Piqué ascendeix a Segona B

El club del Principat anuncia que caldrà adaptar l'estructura esportiva i fer fitxatges

L'FC Andorra de Piqué ascendeix a Segona BFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L'FC Andorra de Gerard Piqué jugarà a partir de setembre a Segona B en atorgar-li la Federació Espanyola de Futbol la plaça que ha deixat lliure el Reus "en constatar que és l'equip que compleix els requisits establerts i l'ordre de preferència fixat en la normativa", segons ha fet públic l'entitat espanyola en un comunicat a la pàgina web. La Federació explica que el lloc li correspont al club andorrà perquè juga en el mateix grup català de l'equip que ha perdut la categoria. L'ascens des de Tercera Divisió es concreta després d'abonar Piqué 452.022 euros per cobrir la vacant del club que no havia pogut cobrir el deute que tenia pendent.

L'entitat del Principat també ha fet un comunicat poc després de l'anunci de la RFEF en el qual el president, Ferran Vilaseca, ha assenyalat que“un cop vam rebre la circular inicial de la RFEF, la junta directiva del FC Andorra va avaluar la situació i va decidir que era una bona oportunitat per al nostre club". Vilaseca ha assegurat també que "és el moment d’il·lusionar-nos amb aquesta nova realitat però sobretot, adaptar l’estructura esportiva per poder competir amb garanties en aquesta nova categoria”.

L'equip ha realitzat aquesta tarda el primer entrenament de la pretemporada amb moltes cares noves. Abans de la sessió, el director esportiu, Jaume Nogués, també ha parlat i ha explicat que caldrà fer fitxatges. "Hi haurà incorporacions, però segurament n'hi hauria d'haver hagut igual. És un tema que està molt calent però es treballa poc a poc per tirar-ho endavant", ha exposat Nogués, que ha guardat prudència respecte a les aspiracions de l'equip de cara al primer curs a Segona B. "L'objectiu del club és estabilitzar-nos allà on som. Som ambiciosos, però marcar un objectiu ara és difícil", ha indicat.

L'Andorra de Piqué ha aconseguit la plaça per la que també lluitaven el Zamora i l'Inter City.

Gerard Piqué

tracking