El Vall Banc afronta el duel contra l'FC Astana sense “cap pressió”

Els de Marc Rodríguez reben avui el conjunt de Kazakhstan en la ronda prèvia de l’Europa League

El Vall Banc afronta el duel contra l'FC Astana sense “cap pressió”

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vall Banc Santa Coloma rep, avui a l’Estadi Comunal Joan Samarra i Vila, l’FC Astana en el partit d’anada de la segona ronda prèvia de la UEFA Europa League. El duel començara a les 20 hores i els colomencs parteixen sense res a perdre en aquesta eliminatòria. “Ells tenen l’obligació de guanyar, hem d’aprofitar que han d’agafar el domini del partit, que potser moltes vegades no estan acostumats a això”, assegurava Marc Rodríguez. El tècnic, conscient de la superioritat tècnica d’un equip al qual s’ha vist jugant, fins i tot, a la fase de grups de la lliga de campions, destacava també que “el principal contratemps que tenim és que és un equip molt superior a nosaltres, però aquí, a casa, veurem si podem igualar forces. En el que puguem intentarem igualar forces”.

Etiquetes:

Per aquest duel, els andorrans podran comptar pràcticament amb tots els seus efectius, excepte Ángel, Andrés i Juanfer, que és baixa de llarga durada.

El precedent al qual s’han d’agafar els jugadors del Vall Banc, és el duel del curs passat davant el Valur islandès, a qui van superar per un gol a zero al Comunal. “Tan de bo es pogués repetir el resultat, les sensacions, el partit que vam fer, com vam ser de valents, pressionar molt amunt a la segona part. Si guanyem, em serveix”, deia Rodríguez.

La cita d’avui és una nova opció per a l’FC Santa Coloma per fer història a Europa, però és evident que fer el somni realitat ratlla l’utopia. “Nosaltres no tenim absolutament cap pressió, venim a gaudir del partit, ells no ho sé”, va reblar un Marc Rodríguez que fugia de qualsevol eufòria.

tracking