El MoraBanc reforça el joc interior amb el fitxatge de Dejan Musli

L’expivot de l’Unicaja, que ja va interessar el 2017, s’incorpora al club

El MoraBanc reforça el joc interior amb el fitxatge de Dejan Musli

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir el fitxatge del pivot serbi Dejan Musli (2,13 metres i 28 anys) per a la temporada vinent. El seu últim equip havia estat l’Hebei Xianglan, de la Segona divisió xinesa, on les coses no van acabar de sortir-li del tot bé. Abans, va estar a punt de signar amb el Tianjin Gold Lions de la màxima categoria de la Xina, tot i que no va passar el reconeixement mèdic.

Etiquetes:

La seva millor etapa va ser sense dubte a Espanya, on ha jugat a Baskonia, Fuenlabrada, Manresa i Unicaja. Precisament quan estava al conjunt andalús l’estiu del 2017, els tricolors van intentar el seu fitxatge per substituir Gio Shermadini, però finalment no es va poder concretar. A més, Musli havia coincidit amb Ibon Navarro durant la seva etapa al Manresa, on va fer una mitjana de 13,8 punts i 7,4 rebots per partit. El seu últim equip europeu va ser el Brose Baskets Bamberg alemany, amb el qual va disputar l’Eurolliga la temporada 2017-2018.

El director general del club, Francesc Solana, va manifestar que “és un jugador referent dins la pintura que ve a ajudar a créixer el Moussa i ens donarà una estabilitat en posició de 5 molt important” i va afirmar que “tenim la posició de cinc coberta amb moltes garanties. Esperem que torni a ser un jugador important a la lliga”.

A més, avui és el dia clau en el cas Hannah, i si no hi ha cap sorpresa, quedarà vinculat al MoraBanc, ja que el Gran Canària no té la intenció d’igualar l’oferta tricolor. A més, el dret de tempteig va acabar sense ofertes per a David Walker, i el club manté els seus drets a l’espera de veure si seguirà a la plantilla l’any que ve.

Per últim, l’equip jugarà un amistós contra el Barça el 5 de setembre a Sant Julià de Vilatorta.

tracking