Piragüisme

Mònica Doria acaba vuitena en canoa al Mundial sub-23

Va accedir a la final amb el segon millor temps de les semifinals

Mònica Doria acaba vuitena en canoa al Mundial sub-23ARXIU

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Mònica Doria va finalitzar ahir en vuitena posició al Mundial sub-23 de piragüisme que s’està celebrant a Cracòvia (Polònia) en la modalitat de canoa. La palista andorrana va començar el dia amb bon peu, ja que durant les semifinals va aconseguir el millor temps i només va ser superada per la brasilera Ana Satila, que va acabar enduent-se la medalla d’or després a la final.

A la baixada decisiva, Doria va començar bé, però va tocar la porta 7 del traçat i això va suposar-li dos segons de penalització. La palista no va tenir cap sanció més durant la competició, però va quedar lluny de les posicions capdavanteres, a més de deu segons de la campiona mundial, i a sis de les posicions de medalla.

Doria tornarà ara al circuit de la Copa del Món, i després afrontarà el gran repte de la temporada, el Mundial absolut que se celebrarà a la Seu d’Urgell del 25 al 29 de setembre, i que podria donar-li la classificació directa per als Jocs de Tòquio 2020. En canoa, les 11 millors (de països diferents) seran a la cita olímpica.

tracking