El Vall Banc es desfà del Barça B en un amistós

Jordi Aláez va anotar el gol de la victòria als 20 minuts de partit

El Vall Banc es desfà del Barça B en un amistósFernando Galindo

El Vall Banc Santa Coloma va derrotar ahir el filial del FC Barcelona per 0-1 en un matx amistós celebrat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper que l’equip blaugrana té a Sant Joan Despí. L’objectiu del partit és seguir preparant la segona ronda prèvia de l’Europa League que el conjunt colomenc disputarà contra el FC Astana del Kazakhstan dimarts que ve a l’Estadi Comunal i dijous 1 d’agost al Kazakhstan.

El davanter internacional cedit pel FC Andorra, Jordi Aláez, va anotar el gol del Vall Banc Santa Coloma al minut 20 de la primera meitat en un duel en què el filial blaugrana, que disputava ahir el seu primer amistós de la pretemporada, va dominar des del minut 1 fins al 90. Tot i aquesta monopolització de la pilota, els colomencs van endur-se la victòria abans del duel de dimarts.

Després del partit, el tècnic del vigent campió de la Lliga Multisegur Assegurances, Marc Rodríguez, va manifestar que “hem hagut de defensar durant 90 minuts, tancant les línies de passada i intentant sortir a la contra. Hem tingut tres contres en tot el partit, i una bona que ha estat la del gol”. A més, l’entrenador català va destacar que “la idea bàsica era buscar sensacions semblants a la que tindrem dimarts, i si el resultat acompanya com avui, millor”.