Escacs

El 37è Open Internacional tindrà uns 150 participants

Hi haurà jugadors de 24 nacionalitats i hi haurà 15 Grans Mestres

El 37è Open Internacional tindrà uns 150 participantsM. B.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La 37a edició de l’Open Internacional d’Escacs d’Andorrà, que es farà entre el 27 de juliol i el 4 d’agost, comptarà amb uns 150 participants. A hores d’ara hi ha 146 inscrits, i s’espera arribar als 150, límit que s’ha fixat des de l’organització per l’espai que té la sala on es realitzarà el torneig, a l’Hotel Panorama d’Escaldes.

Però més enllà de la quantitat, el director tècnic de la federació, Òscar de la Riva, va destacar la qualitat d’aquesta edició, ja que hi haurà un total de 15 Grans Mestres i 15 Mestres Internacionals. En aquest sentit, De la Riva va explicar durant la presentació, realitzada ahir a la seu de Vall Banc, que “a nivell de titulats i de rànquing, la d’enguany serà una de les més potents”, i va afegir que “en l'àmbit qualitatiu el torneig és un dels millors del circuit català del qual formem part”. El jugador amb més rànquing ELO que serà a l’Open és l’ucraïnès Sergey Fedorchuk, i també hi serà la campiona espanyola Sabrina Vega.

Pel que fa a la representació de casa, prendran part del torneig una quinzena de jugadors, amb Robert Alomà com a màxim representant, i també amb alguns dels joves jugadors de la Federació d’Escacs Valls d’Andorra.

tracking