Més Moussa

El MoraBanc oficialitza l’ampliació de contracte de Diagne i el senegalès es vincula fins al 2021 amb el club tricolor

Més MoussaFernando Galindo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El MoraBanc Andorra va anunciar ahir oficialment la continuïtat més desitjada i esperada. Moussa Diagne ha ampliat una temporada més el seu contracte amb el club i, per tant, es vincula a l’entitat fins al 2021 tot i que es manté la seva clàusula de sortida. El pivot senegalès, que complirà el seu tercer curs a les files del quadre tricolor, ha desfullat la margarida després de moltes incògnites i molts maldecaps. Cants de sirena provinents de Màlaga -Unicaja- o Gran Canària no han acabat per conquerir el ‘21’, que sembla tenir un lligam amb el país que va molt més enllà del parquet. Diagne és el gran ídol de l’afició,entusiasma els més petits, i la seva voluntat de seguir creixent al club l’ha fet acabar-se de decidir per continuar de tricolor.

“Des del primer moment tant l’entrenador com jo mateix hem fet saber al Moussa que aquesta temporada seria un referent per a nosaltres pel seu treball i per la seva connexió amb la nostra afició”, va comentar el director general del club, Francesc Solana. I és que, evidentment, el rol que desenvoluparà la temporada que ve amb Ibon Navarro, un paper molt més madur, decisiu i important, ha estat una de les veritables raons de pes per al sí de Diagne. “La seva renovació ha estat un objectiu prioritari per a nosaltres davant la qual cosa hem tingut paciència”, va remarcar Solana, que va voler destacar que “el jugador ha valorat l’oferta esportiva que li podíem oferir per sobre d’ofertes econòmicament molt superiors, estem molt contents i esperem que segueixi millorant com ho ha fet des que juga per nosaltres”. Diagne ha estat a un nivell espectacular aquesta temporada passada arribant a ser escollit MVP del mes de març a la Lliga Endesa. El senegalès va facturar una mitjana de 8,8 punts, amb un percentatge d’encert del 61% en els tirs de dos i del 75% en els tirs lliures, 6,3 rebots totals (2,28 ofensius i 4 defensius) i un 13,9 de valoració amb una mitjana de gairebé 20 minuts jugats en els 32 partits que va disputar al campionat domèstic. Amb la presència de Diagne assegurada, almenys fins el proper estiu, i les continuïtats de Guille Colom, Vitali, Jelinek i les incorporacions de Senglin, Llovet, Massenat i Dejan Todorovic; el club segueix treballant per arrodonir la plantilla i per resoldre els casos pendents com Upshaw, Luz, Stevic, Walker, Sané, Shurna i Jordan.

AVUI ACABA EL TERMINI PER IGUALAR L'OFERTA DE L'UCAM PER LUZ

Un minut abans d’aquesta mitjanit, a les 23.59 h, s’acaba el termini del que disposa el MoraBanc Andorra per igualar l'oferta qualificada de dos anys que l'UCAM Múrcia va fer per Rafa Luz la setmana passada i va presentar a l’ACB. El conjunt universitari, dirigit per Sito Alonso a la banqueta, compta amb el base brasiler per a la propera temporada i des de l’entitat espanyola es dona gairebé per segur que Luz canviarà la samarreta tricolor per la murciana. El MoraBanc va incloure Luz i altres tres jugadors al dret de tempteig -Ennis, Albicy i Walker- i el brasiler no s’ho va prendre de la millor manera. Avui, dubte resolt.

tracking