Bàquet

Optimisme contingut

El MoraBanc ha quedat enquadrat al grup A de l’Eurocup amb dos vells coneguts del curs passat, el Ratiopharm Ulm i l’AS Mònaco d’Ennis

Optimisme contingut

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Competir per tercera vegada consecutiva a l’Eurocup atorga al MoraBanc Andorra una certa volada que fa que els sortejos tinguin un pòsit diferent. No és excés de confiança, sinó la certesa que la trajectòria de la temporada passada, a tocar de la final, li donen al grup una certa seguretat en les seves possibilitats. Enquadrat en el grup A, el MoraBanc Andorra s’enfrontarà a dos nouvinguts, el Promitheas Patras grec i el Maccabi Rishon israelià, dos equips als quals ja es van enfrontar el curs passat, el Ratiopharm Ulm i l’AS Mònaco –amb el retorn de Dylan Ennis– i tot un os com el vigent campió de la Champions, la Virtus Bologna italiana.

El president Gorka Aixàs i el director general, Francesc Solana, van acabar satisfets amb el sorteig i van rebre la definició dels grups amb cert optimisme contingut. Aixàs va explicar que el sorteig “em deixa bones sensacions. És un grup molt competitiu, com el de l'any passat, però havent jugat ja dues temporades l'Eurocup, tenim una mica més de recorregut i tenim moltes ganes de començar”. En termes semblants es va expressar Solana, que apuntava que “és un grup atractiu. L'encarem amb la il·lusio amb què ho fem sempre a l'inici de la temporada i amb l'experiència que ja tenim dels dos anys anteriors esperem ser competitius i intentar fer com l'any passat, accedir al top-16, que va ser tot un èxit”. El tècnic tricolor, Ibon Navarro, potser, es va mullar una mica més al reconèixer que “dins de la duresa de la competició, potser ens han tocat els rivals menys complicats, no per això més fàcils, dels primers bombos”. En canvi sí que va subratllar que “dels altres sí que potser ens han tocat els més complicats, com l’Ulm, del qual ja coneixem la trajectòria a l’Eurocup i la dificultat de jugar a la seva pista. A més, el Mònaco i el campió de la Champions, amb un potencial enorme com la Virtus”. Navarro va cloure afirmant que el grup és “apassionant, cinc equips d’un nivell molt alt, dos de coneguts i ens espera una primera fase igualada, vibrant i si fem bé les coses des del principi podrem competir i arribar al Top-16”. El president Aixàs va incidir que “tant de bo puguem ser tan competitius com la temporada passada. Ens ho plantejarem fase a fase i aquesta primera ja serà molt dura veient els equips”.

El MoraBanc Andorra encetarà la lligueta el dia 2 d’octubre amb la visita a Dylan Ennis per enfrontar-se l’AS Mònaco al Louis II. L’ex escorta tricolor tornarà al Poliesportiu a la jornada 6, el proper 6 de novembre. L’equip andorrà tancarà la primera fase lluny del Poliesportiu en un partit on, potser, hi ha en joc moltes coses. Serà a Palamaguti, a la pista de la Virtus de Bologna.

tracking